Ahmed Sami Bourkardi și Imane El Adraoui au plecat în vacanță după ce crimele au fost descoperite. Tânărul vrea să scape de acuzații, însă partenera sa este acuzată și ea că l-ar fi favorizat pe băiat. Marocanul este convins că își va demonstra nevinovăția pe baza unui traseu memorat pe GPS-ul telefonului pe care l-a folosit în tot acest timp.

Citeste si: Loredana este femeia împușcată mortal în centrul orașului. A fost ucisă în fața copiilor săi

Poliția încă face cercetări în acest caz. Ahmed Sami Bourkardi și iubita lui, Imane El Adraoui, au evadat într-o mică excursie după ce crimele au intrat în atenția polițistilor.

Citeste si: VIDEO| Marocanul suspectat de dubla crimă din 10 decembrie, adus la Iaşi. Suspectul susține că este nevinovat. Magistrații l-au arestat pentru 30 de zile

Ce legătură are iubita marocanului cu dublul asasinat de la Iași

Ahmed Sami Bourkardi vrea să scape de acuzații și își pregătește apărarea. Zilele trecute băiatul a fost audiat de procurori, dar la sfaturile avocatului său, acesta nu a vrut să dea nicio delcrație.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, capturat la Roma

Anchetatorii vor ca El Adraoui, iubita presupusului criminal, să răspundă pentru favorizarea acestuia. Tânăra nu este străina de fapta pe care a săvârșit-o iubitul ei, iar o mărturie din partea ei va fi foarte greu de obținut, mai ales că nici Ahmed Sami El Bourkadi nu a vrut să se implice.

iubita criminalului de la iași Ahmed El Bourkardi

Presupusul criminal de la Iași.

[Sursa foto: Google]

Cuplul a mers spre Roma pe 11 decembrie 2021. Mai exact, la o zi după descoperirea terifiantă a celor două crime. Potrivit informațiilor din anchetă, Ahmed Sami Bourkardi și Imane El Adraoui au plănuit această vacanță cu o lună înainte de incident.

Citeste si: Traseul lui Ahmed Sami el Bourkadi din ziua crimei, pe punctul de a fi aflat! „Conform GPS-ului!” Cum se apără presupusul criminal?

Iubita presupusului criminal este o tânără din El Jadida Daroc și este stabilită în Iași pentru a studia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si