După crima care a șocat o întreagă țară se cere dreptate. Tinerii din Buzău cer să fie pedepsiți toți cei care au fost complici la oribila faptă. Pe rețelele de socializare și în grupurile apropiaților Valentinei se vehiculează ideea că actuala iubită a lui Cosmin Dan, tânărul acuzat de omor calificat, ar fi fost și ea în apartamentul groazei.

Citeste si: După 12 ani de la dispariția Elodiei, a spus unde e ascuns cadavrul: "Sacul era legat bine cu sfoară"

Anchetatorii au chemat-o la declarații pe iubita criminalului, însă au lăsat-o în libertate, pentru că nu există nicio probă care să conducă la ideea că ea a participat la oribila crimă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Însă, mulți aporpiați cred că ea este autoarea morală a crimei comise de iubitul ei, motiv pentru care merită pedepsită.

Citeste si: Liviu Dragnea iese la atac! Mesaj pentru Klaus Iohannis: "El și slugile sale habar n-au să vorbească"

Presa locală relatează că în urmă cu două zile mai mulți tineri au aruncat în curtea casei în care locuiește tânăra o coroană de flori.

De cealaltă parte, tânăra spune că s-a despărțit de iubit și nu vrea să mai audă niciodată de el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si