Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și-a filmat iubita, în timp ce se plimba în parc. „Ceea ce nu știa iubita lui Bogdan este că el o filma din spate, agresiv, în timp ce ea mergea ca o felină. Miau!”, a zis Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- înconjurat de șerpi. Ce a transmis bărbatul

iubita lui bogdan mocanu de la puterea dragostei
Iubita lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mocanu și bruneta misterioasă locuiesc împreună. Tânărul refuză să-i facă publică identitatea iubitei sale. Mocanu de la „Puterea Dragostei” își ține jumătatea departe de camerele de luat vederi. Tânărul a publicat fotografii cu noua sa iubită, însă tot timpul îi acoperă chipul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a spus motivul adevărat pentru care Jador a votat-o pe Ana Porgras de la „Survivor România”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” l-a întâmpinat pe Moroșanu la aeroport

Bogdan Mocanu a mers la aeroport pentru a-l aștepta pe Cătălin Moroșanu la venirea din Republica Dominicană. Mocanu a transmis că a mers acolo în semn de respect față de Moroșanu.

„Am fost astăzi la aeroport să-l aștept pe Cătălin. În afara de faptul, că este moldovean de-al nostru, de acolo, power. Este unul dintre puținii oamenii cu coloană vertebrală de la Survivor România. Este unul dintre puținii oameni care l-au susținut pe Jador moral, mai ales în ultima perioadă, de când are piciorul bulit. Au piciorul bulit, că și Cătălin șchiopăta. Pur și simplu am vrut să fie ca o formă de respect și ca o mulțumire și chiar s-a bucurat!”, a
zis Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic?!- „Îmi stă bine așa!”

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la „Survivor România” din cauza unor probleme de sănătate. Problemele medicale pe care le-a întâmpinat nu îi permiteau acestuia să mai intre pe teren. Moroșanu a ajuns în România, ieri 17 aprilie 2021.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare! „Îmi este teamă de Marius Crăciun, am concurat...!” EXCLUSIV

Citeste si: Înțepături între Asiana Peng și Bogdan Mocanu! „Jador a vrut să elimine concurenta bună!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si