Momente dramatice la Exatlon Mexic, după ce Ana a reuşit s-o învingă la duel pe Iza, una dintre cele mai bune jucătoare de la Faimoşi. Înainte de traseu, Ana Laura Gonzalez părea o victimă sigură în faţa colegei sale, însă surferiţa a reuşit cumva s-o aducă pe aceasta la cota 1, după care în meciul decisiv s-o învingă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Întreaga echipă a rămas bulversată şi iniţial nimeni n-a venit s-o felicite pe Ana, care era prăbuşită de efort. Situaţia părea de neconceput, în condiţiile în care în săptămâna precedentă Ana adusese doar 3 puncte, fiind considerată printre cele mai slabe concurente, în vreme ce Iza adusese 9 puncte.

Fanii au reacţionat dur pe site-urile de socializare, dat fiind că Iza era una dintre favoritele lor. Ei nu-şi pot explica transformarea suferită de iubita lui Pîtea de la o zi la alta. Unul dintre aceştia a realizat o caricatură care o înfăţişează pe Ana sub forma de broască ţestoasă – pe traseu şi de ghepard – la duel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si