Close sidebar
Close sidebar

Iubita lui Iulian Pîtea provoacă un veritabil cutremur la Exatlon Mexic! Fanii o demolează pe Ana Gonzalez după ce tânăra a eliminat-o pe favorita lor!

E scandal mare printre fanii Exatlon Mexic, după ce Ana Gonzalez, iubita lui Iulian Pîtea, a eliminat-o pe una dintre marile favorite la trofeu.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Momente dramatice la Exatlon Mexic, după ce Ana a reuşit s-o învingă la duel pe Iza, una dintre cele mai bune jucătoare de la Faimoşi. Înainte de traseu, Ana Laura Gonzalez părea o victimă sigură în faţa colegei sale, însă surferiţa a reuşit cumva s-o aducă pe aceasta la cota 1, după care în meciul decisiv s-o învingă.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Întreaga echipă a rămas bulversată şi iniţial nimeni n-a venit s-o felicite pe Ana, care era prăbuşită de efort.

Situaţia părea de neconceput, în condiţiile în care în săptămâna precedentă Ana adusese doar 3 puncte, fiind considerată printre cele mai slabe concurente, în vreme ce Iza adusese 9 puncte.

Fanii au reacţionat dur pe site-urile de socializare, dat fiind că Iza era una dintre favoritele lor. Ei nu-şi pot explica transformarea suferită de iubita lui Pîtea de la o zi la alta. Unul dintre aceştia a realizat o caricatură care o înfăţişează pe Ana sub forma de broască ţestoasă – pe traseu şi de ghepard – la duel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI