Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a ales de Florentina Neagu după despărțirea de Livian de la „Puterea Dragostei”

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu s-au despărțit. Tânăra își petrece majoritatea timpului în saloanele de înfrumusețare, deși a transmis că suferă după despărțirea de iubitul ei.

Georgiana Balaban,

Florentina Neagu - fosta iubită a lui Livian. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Flori Neagu, fosta iubită a lui Livian de la „ Puterea Dragostei ” suferă neîncetat după despărțirea de băiat. Bruneta se filmează în majoritatea timpului la sala de fitness sau la saloanele de înfrumusețare. Flori a menționat că suferă după ce ea și Livian au decis să meargă pe drumuri diferite.

Flori Neagu și Livian de la „Puterea Dragostei”- pe drumuri diferite

Flori Neagu și Livian de la „Puterea Dragostei” nu mai formează un cuplu. Cei doi au avut o relație mai bine de șapte luni, ba chiar au locuit împreună. Livian Pop și Flori Neagu erau un cuplu de nedespărțit. Tânăra i-a cunoscut chiar și pe părinții lui Livian.

Flori Neagu, iubita lui Livian.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminica, 13 decembrie – A doua parte- VIDEO. Aya ii declara razboi Alexandrei! "Nu uita ca tu ai un copil acasa!"

Citeste si: Andra Volos îi dă replica lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” după ce a anunțat că nu se va mai împăca cu ea: „E un Dumnezeu acolo sus!”

Acum, Livian și Flori nu au păstrat nici măcar o relație de prietenie. Florentina a fost singură, chiar și de ziua prenumelui ei de Sfântul Nicolae. Livian Pop și Flori sunt singuri în prezent, cei doi vor sărbători separat sărbătorile de iarnă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI