Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri din această vară. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”.

( vezi primele imagini cu Liviu Dragnea fără mustaţă)

Citeste si: Dezvăluiri din închisoare! Dragnea, vizitat în mare secret la pușcărie de logodnica mai tânără cu 20 de ani decât el! Totul s-a întâmplat după orele prânzului

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri. Firma se numeşte „Tănase & Hristache – Birou de mediatori asociaţi” 

Biroul de mediator al Irinei Tănase poartă numele „Tănase & Hristache – Birou de mediatori asociaţi”, semn că iubita lui Dragnea are un partener în afacere. Este vorba despre o amică veche a Irinei, Sînziana, cre a ocupat şi ea funcţii importante. Până de curând, Sînziana a avut funcţia de consilier la Secretariatul General al Guvernului, iar înainte a fost consilier la Ministerul Dezvoltării regionale, acolo unde a lucrat şi Irina Tănase pe vremea când instituţia era condusă de Liviu Dragnea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri. Irina a fost secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării 

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si