Close sidebar
Close sidebar

Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul de când acesta e la închisoare? Irina Tănase a recunoscut că e adormită în timpul zilei: “Este atât de greu”

Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul, după cum reiese dintr-o postare recentă.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul, iar amicii Irinei Tănase au aflat acest lucru dintr-o postare a acesteia. “Este atât de greu să fii o fată somnoroasă cu o viaţă atât de ocupată”, a scris Irina, sugerând că ritmul vieţii cotidiene este prea alert atunci când eşti puţin adormit. ( vezi cine sunt slugile lui Liviu Dragnea de la închisoare)

Citeste si: Liviu Dragnea, mesaj din pușcărie! Primul mesaj de când a fost arestat! „De dragul tău am sacrificat tot!”

Citeste si: Dezvăluiri! Liviu Dragnea, obligat în armată să-și radă mustața

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cine este colegul de pușcărie al lui Liviu Dragnea la atelierul auto! Toată lumea a rămas surprinsă când a aflat! EXCLUSIV

În luna mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator.

Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul. Irina Tănase şi-a deschis un birou de mediator 

Irina a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator.

La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”. 

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI