Iubita lui Radu Mazăre este în culmea fericirii de când a aflat că se poate căsători cu fostul edil al Constanței, chiar dacă acesta este după gratii. Roxana Mihalache a făcut dezvăluiri despre ziua cea mare, pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Cei doi se vor cununa pe 10 iulie în incinta Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul edil al Constanţei ispăşeşte o pedeapsă de 9 ani.

Iniţial cei doi au dorit ca evenimentul să aibă loc pe data de 5 iulie când este şi ziua lui Radu Mazăre însă timpul a fost prea scurt pentru completarea dosarului.

„Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sunt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nicio rochie specială. La căsătorie participă familia. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Eu cel mai mult îmi doresc să fim împreună", a declarat Roxana Mihalache, în cadrul unei intervenții TV.

De asemenea, femeia a dezvăluit că și-ar dori ca să petreacă împreună ziua de naștere a lui Radu Mazăre, care va fi pe data de cinci iulie. Cât despre o posibilă sarcină, Roxana nu exclude această idee.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea, operată din nou! Ce i-au spus medicii primarului

Citeste si: Plușica a dezvăluit de ce s-a despărțit, de fapt, de Alin

Citeste si: Cutremur puternic în România, în această dimineață

„Dacă Dumnezeu vrea să vina şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea”, a spus Roxana Mihalache, potrivit unei emisiuni.

Logodnica lui Radu Mazăre, noi declarații, după ce l-a vizitat pe fostul primar în închisoare: „Eu, cu funcția pe care o am...”

„Eu am tot întrebat unde trebuie să mergem. Mi s-a spus că mergem la Poliție. Am întrebat ce s-a întâmplat, mi s-a spus că o să ne spună responsabilul. Am ajuns acolo și responsabilul nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile și ne-au ținut arestați acolo în birou ”, a declarat Roxana într-un interviu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Logodnica lui Radu Mazăre nu se aștepta să fie cerută de soție

„Nu m-am așteptat (să o ceară de soție, n.r). Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”, a completat Roxana Mihalache.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si