Close sidebar
Close sidebar

Iubita lui Remus Cernea a "salvat" de la moarte patru crabi din supermarket. Ce reactie au avut internautii

Dacă Remus Cernea voia să declare delfinii persoane non-umane, iubita lui s-a apucat să salveze crabi. N-a organizat nicio expediţie, nici vreo mişcare planetară, ci a dat o raită printr-un super-market de unde a cumpărat 4 crustacee, înainte de a ajunge în oală. ##VIDEO39206##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ajutor! Ce fac cu ei? Erau vii pe gheata. Ii cumpar, dar nu stiu ce sa fac cu ei." Asa suna primul mesaj postat ieri de Ioana Staniloiu, dupa ce tocmai cumparase cele 4 crustacee. Vegana declarata, femeia le-a marturisit prietenilor virtuali ca animalutele se "zbateau de vii pe gheata" si ca nu a putut suporta imaginea.

Postarile partenerei lui Remus Cernea au starnit un val de comentarii. Daca unii o sustin si ii apreciaza gestul, altii s-au intrecut in ironii.

"- Exista si mancare speciala pentru ei.

- Da. Crabi trasi la tigaie cu rucola si sos alb"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Printre glume si cuvinte mai putin elegante s-a gasit, totusi, si un bun samaritean. Asa ca doua dintre crustacee se balacesc acum intr-un acvariu doar al lor. Celelalte doua exemplare n-au supravietuit, din pacate.
Pentru ca misiunea de a ingriji niste crabi nu e floare la ureche.

Adrian Bilba, biolog:" Sa prepari apa sarata, apa de mare, nu e simplu, pe de o parte. Pe de alta parte, sa filtrezi o apa marina trebuie niste instalatii mai complicate."

Oricum ar fi, iubita lui Remus Cernea e foarte trista, nu pentru ca doi dintre crabi au murit, ci pentru ca actiunea ei nu a fost apreciata cum s-ar fi cuvenit:

"In orice caz, sa pui un animal marin intr-un mediu neadecvat e adevarata tortura. Macar asa mureau si nu se mai chinuiau. Dar aici Ioana se crede in filmul "Finding Nemo".

"Sa iei niste crabi vii de pe gheată din Mega Image si să îi salvezi să nu ajungă într-o oală cu apă fiartă, pentru multi, este un subiect de amuzament."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI