Close sidebar
Close sidebar

Iubitul Alexandrei Măceșanu nu a fost audiat de DIICOT. Urma să se întâlnească cu Alexandra în ziua răpirii

Alexandra Măceșanu, fata dispărută în luna iulie despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o urma să se întâlnească cu iubitul ei în ziua răpirii. Băiatul nu a fost încă audiat de către procurorii DIICOT.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a declarat că iubitul fetei, cel cu care trebuia să se întâlnească în ziua dispariției, nu a fost încă audiat de DIICOT. Avocatul a mers vineri pentru a depune o cerere pentru ca tânărul să fie chemat la declarații, arată spynews.ro.

„Nu știm dacă a avut legătură cu dispariția, dar trebuie să fie audiat"

Citeste si: Mama Luizei Melencu, prima reacție după ce a fost amendată: "Mi-e rușine că trăiesc în România"

„Din punctul meu de vedere, dacă aș fi fost anchetator, făceam acest lucru prima dată. Nu știm dacă a avut legătură cu dispariția, dar trebuie să fie audiat", a declarat avocatul familiei Măceșanu.

„Monstrul din Caracal" vrea să se sinucidă în penitenciar

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu îi datorează 300.000 de euro unui prezentator de televiziune! Trebuie să îi dea banii lui Alex Ferariu până în 2022!

Un angajat al penitenciarului în care se află Gheorghe Dincă a precizat că acesta dă semne că ar vrea să se sinucidă. Una dintre cerinţele pe care Gheorghe Dincă le-a avut, în ultima perioadă, a fost aceea de a fi mutat singur într-o celulă.

Citeste si: Mihai Șora, în doliu. Mesajul impresionant transmis pe Facebook

Anchetatorii spun că nu se poate pune problema unei sinucideri. Tocmai de aceea s-a decis ca bărbatul să aibă colegi de celulă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI