Cristian Laurențiu Pleșa, medicul de la Spitalul Militar care a încercat să își pună capăt zilelor după ancheta de la Spitalul Pantelimon din Capitală, ar urma să ajungă cât mai repede în fața autorităților. Acesta ar putea fi audiat chiar în cursul zilei de astăzi, luni, 19 august.

Iubitul „doamnei cu coasă” trebuie să le explice procurorilor militari cum a făcut rost de medicamentele cu care a încercat să se omoare.

În acest moment, anumite surse spun că medicul ar fi luat medicamentele cu care a încercat să-și pună capăt zilelor chiar de la o clinică privată din Brașov, unde lucra în paralel. La unitatea medicală respectivă ar fi anunțat că ia Midazolamul pentru o operație programată în cursul zilei de vineri.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Citește și: Dezvăluiri șocante din dosarul doctorițelor de la Sf. Pantelimon! Asistenții au povestit pas cu pas modul diabolic prin care ucideau pacienții

medic spitalul pantelimon, doamna cu coasa, iubit medic panetlimon, tentativa sinucidere

Iubitul doctoriței de la Spitalul Pantelimon, audiat de Parchetul Militar

Dosarul o sa ajungă la Parchetul Militar Central, pentru că medicul are grad de colonel și lucrează la Spitalul Militar din București. Cei de la Spitalul Militar Brașov nu au dat până în acest moment date despre starea lui de sănătate.

Vă reamintim că medicul Cristian Laurențiu Pleșa a fost găsit inconștient vineri, într-o toaletă publică din Brașov. Acesta nu lucrează doar la Spitalul Militar Central, ci și la clinici private și are grad de colonel.

Doctorul Pleșa este medic primar la secția ATI. Numele său este legat de cel al medicilor arestați în dosarul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitală. În stenogramele din dosar, medicul Pleșa vorbește cu iubita lui, „doamna cu coasă”, despre scăderea dozelor de noradrenaliă în cazul anumitor pacienți care la acea vreme erau internați la Sfântul Pantelimon.  

Citește și: VIDEO Doctorițele acuzate de omor de la Spitalul Pantelimon, arestate preventiv pentru 30 de zile. Marcel Ciolacu: „Toţi vinovaţii trebuie să meargă la închisoare”

medic spitalul pantelimon, doamna cu coasa, iubit medic panetlimon, tentativa sinucidere


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si