Close sidebar
Close sidebar

Iubitul Elenei Udrea îl susține pe Traian Băsescu la Primărie! Adrian Alexandrov e entuziasmat: “Cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce”

Adrian Alexandrov îl va vota pe Traian Băsescu, care a anunțat că va intra în competiția electorală.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adrian Alexandrov îl va vota pe Traian Băsescu, iubitul Elenei Udrea salutând zgomotos anunțul acestuia de a candida la Primăria Capitalei. “După experiența a 10 ani de Președinte al României, cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce. Traian Băsescu, un primar cât un Președinte”, a postat Alexandrov.( vezi motivul pentru care Alexandrov a fost chemat în fața judecătorilor)

Citeste si: Traian Basescu nu o ajuta cu bani pe Elena Basescu: "Este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti"

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea e revoltat că asasinarea lui Emi Pian e dezbătută de toată țara: “Moartea unui interlop decedat, tăiat de alt interlop. Ce e atât de interesant?”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: De ce a lipsit mama lui Adrian Alexandrov de la botezul fiicei acestuia și a Elenei Udrea? Avem informații în exclusivitate!

Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la Digi 24, că a transmis PMP oferta sa de a candida la Primăria Capitalei şi vor fi demarate procedurile interne pentru desemnarea candidaţilor formaţiunii la alegerile locale.

”Eu nu prea ştiu să pierd, n-am învăţat treaba asta în politică şi dacă intru în competiţie o să fac tot ce se poate să câştig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau şi o lecţie USR-ului”,  a afirmat fostul primar general al Capitalei.

Adrian Alexandrov îl va vota pe Traian Băsescu. La fel va proceda și Elena Udrea

Întrebat dacă candidatura sa nu va favoriza candidatul PSD, Băsescu a afirmat:  ”Bun, şi oferta USR-PNL care este? Desfiinţaţi-vă, voi PMP, că noi suntem nişte băieţi deştepţi. Ăştia au început să procedeze ca băieţii deştepţi din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile, dar să nu aibă candidaţi. Democraţia este despre participarea la alegeri, iar PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri”.

Și Elena Udrea, partenera de viață a lui Alexandrovși fostă consilieră a lui Băsescu, pe vremea când acesta a fost președintele țării, a salutat vestea. "Gata, s-a terminat cu gluma! Candidatii si sustinatorii lor, cei aflati la vedere sau ascunsi aiurea, prin “paduri”, isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa! Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga! Se face din nou politica in Romania! Se face din nou administratie in Romania!”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Adrian Alexandrov îl va vota pe Traian Băsescu: "Cu Băsescu înainte!"  

Mesajul de susținere pentru Traian Băsescu din partea Elenei Udrea a venit după ce Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, a anunțat că partidul pe care îl conduce va demara strângerea de semnături pentru candidatura fostului președinte la Primăria Capitalei. A fost primul anunț oficial al PMP în privința candidaturii lui Traian Băsescu

“In atentia tuturor colegilor si sustinatorilor PMP! Va invitam sa ne sustineti in campania de strangere de semnaturi pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucuresti! Cu Basescu inainte! Toti pentru Bucuresti”, a scris pe Facebook, Eugen Tomac.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI