Toni Iuruc s-a judecat cu Poliţia într-un proces care a început în 2014. Iubitul Simonei Halep a fost amendat de Poliţia rutieră pe raza judeţului Braşov, probabil pentru depăşirea vitezei legale, dar a contestat actul în instanţă. Astfel, pe 5 noiembrie 2014, la Judecătoria Braşov s-a înregistrat un dosar al cărui obiect era “anulare proces verbal de contravenţie”.( vezi cum a fost certată Vlăduţa Lupău pentru că a deranjat-o pe Simona Halep)

Citeste si: S-a aflat: cand se retrage Simona Halep din tenis! Nimeni nu se astepta sa se intample atat de devreme

Citeste si: Logodnicul Simonei Halep nu e bogat! Toni Iuruc stă la bloc, iar cea mai importantă afacere a lui e închisă de 7 ani!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep sărbătorește alături de fratele și iubitul său: „Fac nunta în România...”

Actualul logodnic al lui Halep a figurat ca petent, în timp ce Inspectoratul de Poliţie al judeţului Braşov a avut calitatea de intimat. Procesul a mers greu, cu multe tremene amânate. Pe 15 decembrie 2015, la mai bine de un an de la declanşarea procesului, plângerea lui Iuruc a fost respinsă, amenda fiind menţinută.

“Respinge plângerea modificată. Menţine procesul verbal”, a fost hotârârea judecătorilor.

Toni Iuruc s-a judecat cu Poliţia: "Exonerează pe petent de toate sancţiunile aplicate" 

Iuruc nu s-a dat bătut şi a făcut apel, pe 5 august 2016, procesul de „anulare proces verbal de contravenţie” fiind mutat la Tribunaul Braşov. Şi în această instanţă au fost câteva termene amânate, iar decizia a venit pe 31 martie 2017, la aproape doi ani şi jumătate de când Iuruc a deschis dosarul.

Din fericire pentru actualul iubit al Simonei Halep, sentinţa i-a fost favorabilă, el câştigând, până la urmă, procesul cu Poliţia.

“Admite apelul declarat de apelantul IURUC..., împotriva sentinţei civile nr.12522 din data de 15.12.2015, pronunţată de Judecătoria Braşov, pe care o schimbă în tot şi în consecinţă: Admite plângerea contravenţională formulată de petentul IURUC..., împotriva procesului-verbal de contravenţie seria CP nr.7542090 din data de 24.10.2014, emis de intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV, şi în consecinţă: Anulează procesul-verbal de contravenţie seria CP nr.7542090 din data de 24.10.2014, emis de intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV şi exonerează pe petent de toate sancţiunile aplicate prin acesta. Definitivă. Pronunţată azi, 31.03.2017”, se arată în hotărârea judecătorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si