Se pare ca a participat la Revolutia din 1989, iar iubitul Simonei Halep are certificat de revolutionar dupa evenimentele de atunci. Presa din Constanta a remarcat, la un moment dat, ca numele lui Theo Pasa se afla pe o lista cu mai multi revolutionari din Constanta.  „Constanţa este, probabil, raiul impostorilor revoluţionari din România. E greu de explicat altfel o situaţie halucinantă, precum cea în care, la un moment dat, se contabilizau în acte 200 de revoluţionari luptători în Timişoara şi, atenţie, 800 în Constanţa!”, scria ziarul Atitudinea.

Iubitul Simonei Halep are certificat de revolutionar. Theo a fost asociat la clubul Bamboo din Miami

„La fel de puţoi era Theo Marius Paşa, născut în octombrie 1975 la Cernavodă, cu domiciliul în Seimeni, dar care a fost luptător feroce în Revoluţie, cu dosar la SSPR. Revoluţionarul de 14 ani din Seimeni este nimeni altul decât patronul clubului Bamboo din Miami, în care este asociat cu nepotul preferat al lui Gigi Becali, Lucian, dar şi controversatul afacerist italian Giosue Castellano”, a mai scris ziarul despre actualul iubit al Simonei Halep.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Iubitul Simonei Halep are certificat de revolutionar. Theo a vrut sa arate ca a fost luptator cu merite deosebite

In 2012, Theo Pasa a fost refuzat de Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, chiar daca iubitul Simonei Halep are certificat de revolutionar. El isi facuse un dosar prin care dorea sa dovedeasca faptul ca a fost luptator cu merite deosebite la Revolutie, ceea ce inseamna mai multe privilegii primite din partea statului.

Iubitul Simonei Halep are certificat de revolutionar. Dosarul lui Theo Pasa nu a convins

Dupa Revolutia diun 1989, iubitul Simonei Halep are certificat de revolutionar, insa a fost refuzat de Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989:  „Pentru un număr de 5 dosare analizate în baza contestaţiilor depuse astfel: 1.Pascu Cotizo- Dosar nr.20047, 2.Stan Constantin- Dosar nr.15167, 3.Oprea Ion- Dosar nr.11686, 4.Cioacă Cezar- Dosar nr.17507, 5.Paşa Theo Marius- Dosar nr.17872, membri Subcomisiei propun respingerea contestaţiilor şi transmiterea unor adrese contestatarilor prin care să li se comunice situaţia dosarelor având în vedere faptul că acestea nu conţin elemente necesare preschimbării certificatelor în sensul unor merite deosebite, dovada contribuţiei lor la Victoria Revoluţiei din decembrie 1989”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si