Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care a omorât-o pe Ștefania face primele declarații după accident. Fata avea doar 15 ani: „Nu îmi vine să cred că scriu asta”

Șoferul care a omorât-o pe Ștefania a făcut primele declarații după accident. Tânărul era chiar iubitul adolescentei.

Georgiana Balaban,

Decesul Ștefaniei a îndoliat întreaga țară.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moartea Ștefaniei a șocat întreaga țară. Fata din Buzău a decedat când nimeni nu se aștepta. Ea avea planuri mari de viitor, însă și-a încheiat socotelile cu viața la 15 ani. Tânăra a pierit într-un tragic accident rutier, iar acum șoferul are un mesaj.

Citeste si: El este instructorul de fitness care a pierit în tragicul accident rutier. Iubita lui a rămas fără o mână

Într-o zi de vineri, Ștefania a mers pentru ultima dată la școală. Este ziua în care colegii de clasă, prietenii, dar și profesorii au văzut-o pentru ultima dată, fără să știe.

Ce a transmis iubitul Ștefaniei după accident

Adolescenta a pierit în brațele tatălui său. Vinovat pentru teribilul accident este chiar iubitul ei. El avea permis de conducere de doar o lună. Bărbatul era foarte fericit că a devenit șofer, așa că și-a scos iubita la o plimbare cu mașina.

Din cauza vitezei excesive și din cauza lipsei de experiență, a ajuns cu mașina într-un câmp, în Buzău.

Citeste si: O polițistă care dirija traficul a fost lovită de un șofer

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Iubita lui nu a mai supraviețuit. Ceilalți șoferi au alertat imediat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor, dar și oameni ai legii.

Ștefania, alături de iubitul său.

[Sursa foto: Facebook]

Tatăl fetei a ajuns și el la locul accidentului. Este unul dintre supraviețuitorii exploziei de la Mihăilești. De meserie pompier ISU, a ajuns într-un suflet la locul tragediei, iar fiica lui s-a stins din viață chiar în brațele ei. Iubitul fetei, răspunzător pentru tragedie, a oferit și primele declarații.

Citeste si: Accident cumplit într-o curbă din Argeș. Un bărbat a murit

Șoferul a postat mai multe imagini cu Ștefania și a specificat cât de mult o iubește și acum suferă enorm. Tânărul este copleșit de durere și trece printr-un chin greu de imaginat. Este îngenuncheat de durere, însă rămâne să răspundă penal în fața anchetatorilor pentru accidentul rutier.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Adela Popescu a provocat un accident și a lovit 6 mașini! Actrița nu mai are de gând să se urce la volan

„Încă nu îmi vine să cred că scriu asta, încă nu îmi vine să cred că ni se întâmplă așa ceva. Sper că e doar un vis și că tu ești lângă mine în pat și mă trezești dimineața să mă chinui. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că o să mă uit la tine, să strig la tine și tu să nu mai răspunzi. Ai fost pentru mine tot ce nu mi-aș fi putut imagina că o să am vreodată. Ai fost cel mai bun dar de la Dumnezeu. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase și pentru tot ce m-ai făcut să devin astăzi, omul meu, sufletul meu bun, puiul meu, a început totul așa de frumos, nici nu îmi imaginam că o să ajungem să ne iubim atât de mult, iubirea mea frumoasă care mi-a dat un rost în viață și pentru o singură dată în viața mea m-ai făcut sa simt și eu că traiesc, m-ai facut să știu și eu ce înseamnă iubirea, mi-ai arătat iubirea adevarată și tot ce poate oferi un om, mi-ai demonstrat că nu există nimic pe lumea asta care să ma poată face mai fericit decât mă faci tu, Ștefania, te-am iubit toată viața și am să te iubesc pentru totdeauna, pentru toate amintirile noastre, pentru toată suferința noastră. pentru toate greutățile prin care am trecut”, este o parte din mesajul tânărului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI