Close sidebar
Close sidebar

Nepoata unei interprete de muzică populară a murit la 23 de ani. Sfârșit cumplit pentru Iulia

Iulia a avut parte de un sfârșit cumplit. Ea a murit într-un tragic accident rutier în Ialomița. Mătușa fetei este o cunoscută cântăreață de muzică populară.

Georgiana Balaban,

Iulia a murit la 23 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra a murit luni după-amiază. Ea a sfârșit într-un tragic accident rutier în Ialomița. Iulia este nepoata artistei de muzică populară Amelia Papazissu.

Citește si: VIDEO- Accident rutier mortal. Doi adulți şi trei copii au pierit pe loc

Tragedia s-a produs la Movila, în județul Ialomița. Tânăra este din Buzău și e nepoata artistei Amelia Papazissu, iar moartea ei i-a lăsat rudele și prietenii în stare de șoc.

Iulia a avut parte de un sfârșit cumplit

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, mașina în care se afla Iulia, un BMW, a intrat în plin într-un alt autoturism, marca Audi. Una dintre cauzele accidentului ar fi fost viteza excesivă.

Șoferul celuilalt autoturism era un tânăr de 26 de ani. Bărbatul este tot din Buzău. Impactul a fost atât de puternic ambele mașini s-au transformat în grămezi de fiare.

Citește si: VIDEO: Accident înfiorător în Buzău. Un băiat de 15 ani s-a răsturnat cu mașina și a ucis o adolescentă de aceeași vârstă

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În jurul orei 15:12, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Movila, în care au fost implicate două autoturisme și patru persoane. La locul evenimentului au fost alocate imediat, patru echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița.În urma impactului au rezultat patru victime.Două dintre victime sunt inconștiente și încarcerate, iar celelalte două sunt conștiente, cooperante și neîncarcerate. După extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, una dintre victimele inconștiente a fost declarată decedată, iar ce-a de-a doua a fost găsită în stop cardio respirator", au anunţat pompierii ISU Ialomița, ieri, la scurt timp după accident.

Iulia se afla în drum spre mare.

[Sursa foto: Facebook]

Iulia și o altă tânără aflată în cealaltă mașină au murit. Nepoata cântăreței era un nails-artist cunoscut în Buzău și se afla în drum spre mare în momentul accidentului. De când au aflat de moartea tinerei, familia și prietenii au împânzit rețelele de socializare cu mesaje de adio cutremurătoare.

Citește si: Un băiat de 15 ani s-a accidentat grav pe un tobogan

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Unde au zburat visele tale, înger frumos, când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai bună dintre cele mai bune, care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta, când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici dar siguri.Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita", a scris Veronica Cojanu.

„De ce ai plecat atât de devreme, suflet frumos? Oare nu puteai tu să îți trăiești tinerețea? Încă nu am cuvinte sa spun cât de rău doare despărțirea asta. Încă nu pot sa cred ca tu nu mai ești și că totul s-a întâmplat brusc...vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna și să nu uiți ca te vom iubi de ori unde vei fi. Îngerii să îți fie alături pe drumul acesta și să nu te lase singură. Condoleanțe și sincere regrete familiei", a transmis Belusci Rita.

Citește si: Nepoata unei cunoscute artiste de muzică populară, moarte tragică la 23 de ani! Apropiații Iuliei sunt devastați: „Îngerii sa îți fie alături”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI