Close sidebar
Close sidebar

Iulia, gravida lovita pe trecerea de pietoni, e intr-o clinica din Israel! O zi de spitalizare costa 1.030 de dolari

Iulia Ganea, o tanara gravida, care a fost calcata pe o trecere de pietoni din localitatea brasoveana Cristian, se afla de cateva saptamani intr-o clinica din Israel.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma accidentului, Iulia a intrat in coma, iar baietelul pe care il purta in burta a murit. A trecut mai bine de un an de la tragedie, iar tanara este in continuare in stare grava. Ea a fost cateva luni bune in coma, iar acum starea ei, descrisa de medici, este un neuro-vegetativa: nu comunica si nimeni nu stie daca aude sau intelege ce i se spune.

Iulia a suferit, la un spital din Bucuresti o operatie pe creier, apoi alta, in Sibiu, la inceputul anului. De la mijlocul lui aprilie, familia Iuliei a hotarat sa o transfere pe tanar, cu ajutorul banilor stransi din diverse campanii umanitare, intr-o clinica in Israel, acolo unde ar putea sa aiba o sansa. Laurentiu, sotul Iuliei este acum disperat. Tanara a avut progrese, dar tratamentul este de durata.

Asa arata Iulia acum. Tanara este intr-o clinica in Israel
Asa arata Iulia acum. Tanara este intr-o clinica in Israel
Asa arata Iulia acum. Tanara este intr-o clinica in Israel

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

"Din pacate banii adunati vor putea acoperi spitalizarea inca vreo doua saptamani, costul unei singure zile de spitalizare este 1030 de dolari", spune Laurentiu.

Cine vrea sa o ajute pe Iulia Ganea poate dona bani in urmatorul cont: RO25RNCB0318029686080001 – BCR, beneficiar –Ganea Laurentiu.

In 18 mai 2015, Iulia Ganea era spulberata pe trecerea de pietoni de o masina la volanul careia se afla Liviu Neculicioiu, un angajat al Primariei Cristian. Soferul era baut si circula cu viteza excesiva prin localitatea brasoveana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI