Close sidebar
Close sidebar

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare!

Fostul primar al municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost condamnat astazi de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu executare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El este acuzat de fapte de coruptie atat in perioada mandatului de la primarie, cat si in perioada in care a fost senator. In momentul de fata el a fost pus sub control juddiciar in dosarul premierii jucatorilor de la Petrolul Ploiesti.

In acest moment, decizia nu este definitiva. El a fost judecat in acest dosar pentru abuz in serviciu in forma continuata, luare de mita, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia detinuta in scopul obtinerii pentru sine de bunuri sau alte foloase necuvenite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI