Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, este vizat de percheziții într-un dosar DNA

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova dar şi prim-vicepreşedintele PNL, este vizat pentru mai multe  percheziţii ale procurorilor DNA într-un dosar pentru luare de mită.

Madalina Grigore,

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, este vizat de percheziții într-un dosar DNA


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au efectuat, în această dimineaţă, 16 percheziţii într-un dosar privind luare de mită în formă continuată. Printre suspecți se numără și Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova.

Percheziții DNA la președintele Consiliului Județean Prahova

Percheziţiile au avut loc la locuința lui Iulian Dumitrescu, la rudele sale şi la Consiliul Judeţean Prahova. Potrivit surselor Antena 3 CNN, luarea de mită se pare că ar fi avut loc în cadrul unui contract derulat de CJ Prahova privind şoseaua de centură a oraşului Mizil.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit acelorași surse, în ancheta demarată de DNA este vizată și Angelica-Marilena Lambrea, sora preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

După percheziţii, Iulian Dumitrescu şi restul suspecţilor din dosar vor fi duși la audieri la sediul central din București al DNA.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI