Potrivit sursei citate, cele trei paciente din judeţul Neamţ depistate pozitiv au fost transportate cu o izoletă pusă la dispoziţie de inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din judeţele învecinate, în funcţie de disponibilitate, iar ISU Neamţ vine cu autospeciala de transport.

"Izoleta a fost achiziţionată în anii anteriori şi înainte de creşterea incidenţei cazurilor a devenit nefuncţională, aspect pe care l-am raport eşaloanelor superioare. Am întreprins demersurile pentru repararea acesteia, dar, din păcate, nu s-a reuşit până la această oră", a declarat căpitanul Cătălin Leonte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În judeţul Neamţ au fost depistate pozitiv până acum trei cazuri de infecţie cu COVID-19, toate la femei din Piatra-Neamţ, Roman şi Bicaz.

Izoleta isu neamt
Izoleta isu neamt

Citeste si: Fata lui Vergil Chiţac spune că tatăl ei, diagnosticat cu coronavirus, este la Terapie Intensivă

Citeste si: Stare de urgență în România. Klaus Iohannis face declarații la ora 15:00. Președintele va anunța măsurile care vor fi luate- LIVE

Citeste si: Alergie, raceala sau coronavirus? Cum deosebesti simptomele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si