Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - J.Lo se desparte de vechea proprietate. Luxoasa vilă beneficiază de un centru spa și o sală de fitness

Cuplul Jennifer Lopez și Ben Afleck a scos la vânzare vechiul conac în care a locuit. Luxoasa proprietate, aflată în Beverly Hills, le-a fost cămin în primele luni de conviețuire, în calitate de soț-sotie. Cum arată vila vândută de unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood, vedeți chiar acum.

Redactia Stirile Kanal D,

J.Lo se desparte de vechea proprietate. Luxoasa vilă beneficiază de un centru spa și o sală de fitness

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Proprietatea deținută de J.Lo și soțul său are o suprafață de peste 2 hectare, pe care se găsesc mai multe construcții, vaste terenuri de sport, o zonă de grătar în aer liber și o piscină elegantă. Vila principală are 17 dormitoare, mai multe bucătării extinse, un cinematograf dotat cu cel mai performant sistem audio, precum și o sufragerie uriașă cu vedere spre curtea interioară.

Citește și: VIDEO- Proprietatea vedetei „Avatar: Calea Apei”, scoasă la vânzare. Locuința este listată la prețul de 16 milioane de dolari

Vechea proprietate beneficiază de un centru spa și o sală de fitness

Toate camerele din vilă sunt spațioase și luminoase, dispun de mobilier lucrat manual și de piese decorative exclusiviste. În amenajarea interioară predomină culorile calde, neutre, precum crem, ivoire și alb.

Dressingul deosebit de spațios a fost proiectat astfel încât să aibă o capacitate de 2 persoane. Pe proprietate există, de asemenea, un centru spa, o sală de fitness și o cramă spațioasă, cu o colecție impresionantă de vinuri alese.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Înainte să ajungă în proprietatea vestitului cuplu, locuința a aparținut unei alte perechi celebre de la Hollywood: actorul Danny de Vito și soției sale, Rhea Perlman. Cei doi au vândut-o în anul 2015, imediat după despărțire, la prețul de 28 de milioane de dolari.

În ultima perioadă înainte să fie scoasă la vânzare, Jennifer Lopez și Ben Afleck au închiriat proprietatea.

De când s-au căsătorit Jennifer Lopez și Ben Afleck s-au aflat într-o permanentă căutare a locuinței perfecte pentru familia lor extinsă. După îndelungi analize, au găsit o proprietate asemănătoare, tot în zona Beverly Hills. Cariera strălucitoare a artistei îi permite acesteia luxul unor astfel de locuințe: J.Lo are în acest moment o avere estimată la 400 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI