Jador și Bogadan Mocanu au devenit prieteni în cadrul emisiunii fenomen ,,Puterea Dragostei", difuzată la Kanal D. Cei doi au legat o prietenie foarte strânsă și sunt printre cei mai iubiți concurenți care au pășit în casa dragostei. 

Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut vreodată, legătura dintre cei doi prieteni s-a rupt ușor, iar în prezent, cei doi nu prea mai vorbesc. Bogdan Mocanu a fost primul care a făcut primele dezvăluiri despre cearta cu Jador. 

Citeste si: Simona Braboveanu și-a impresionat fanii cu frumusețea sa naturală. Șatena s-a afișat fără make-up și fără filtre

Jador, adevărul despre conflictul cu Bogdan Mocanu: „Mă cert cu tine, doar ca să te împac"

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz.ro, Jador a povestit despre discuțiile pe care le-a avut recent cu Bogdan Mocanu. Acesta a mărturisit că nu este certat cu el, ci au existat doar niște neînțelegeri, întrucât acesta a crezut că i-a vorbit iubita de rău, în cadrul unei emisuni TV. 

Tipic lui Jador nu l-a băgat în seamă pe Bogdan Mocanu și a tratat discuțiile ca pe o glumă, trimițându-i un videoclip în care interpreta o piesă de împăcare, cu speranța că-l va îndupleca. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

,,Aaaa...N-are mă treabă. (...) Nu mă cert cu el și, și dacă ne certam, ne certăm.(...) Era supărat...nu mai știu de ce, ca am zis eu ceva de el la televizor, ca nu-mi place de “gagica-sa”(...) Eu nu am vorbit niciodată cu fata lui, nu ne-am văzut niciodată fată în față.(...) Și ce crezi... asta-mi da mesaje ca „nu mai vorbesc cu tine, ești un...”

Eu îi dădeam mesaje și cântam ”Mă cert cu tine, doar ca să te împac” I-am trimis filmare, am murit de râs. Nu are cum să se supere pe mine și nici eu pe el", a declarat Bogdan Mocanu, în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

Bogdan Mocanu și Jador nu mai sunt prieteni

Jador a adăugat că Bogdan Mocanu nu mai este cel mai bun prieten al lui și că cei doi s-au îndepărtat. Mai mult, fostul concurent de la Puterea Dragostei a mai spus că nu s-au întâlnit de prea multe ori în acest an, iar acest lucru a făcut relația de prietenie să scârție. Cu toate acestea, artistul susține că ține foarte mult la prietenul lui și că o să-i fie alături de fiecare dată  când va avea nevoie. 

,,Nu am fost niciodată!(...) Cel mai bun prieten nu știu dacă mai este, pentru că nu prea mai stă cu mine.(...) Prietenul tău cel mai bun stă cu tine.(...) Ma sună, sunt alături de el, dar cel mai bun prieten nu știu dacă mai este.(...) Anul acesta, dacă ne-am văzut de 20 de ori, maxim, e mult oricum 20 de ori.(...) Prietenul tău cel mai bun stai toată ziua, mergi peste tot.(...)

Din păcate viața ne poarta pe cai diferite, dar asta nu înseamnă că eu nu-l iubesc sau nu țin la el, sau el la mine.(...) Cel mai bun prieten nu consta în iubirea pe care o ai pentru el, ci un om care este alături de tine", a mai mărturisit Jador. 

Citeste si: Jador a decis să se opereze. De ce va ajunge fostul concurent de la Puterea Dragostei pe mâinile medicilor: ,,Doamne ajută!"

Cătălin Moroșanu i-a luat locul lui Bogdan Mocanu: ,,Asta e prietenie!" 

În ultimul an, Jador și Cătălin Moroșanu au legat o prietenie foarte strânsă. Cei doi se înțeleg foarte bine, ba chiar se și ajută reciproc indiferent de situație, iar manelistul a declarat că îl leagă foarte multe de faimosul luptător, care i-a dezvăluit tot prioectul academiei lui înainte să fie finalizat. 

Jador a povestit că, Moroșanu l-a ajutat să-și cumpere propria casă și că îi este recunoscător pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru el, de-a lungul acestei prietenii. Mai mult, manelistul a dezvăluit că, pritenia dintre el și Cătălin Moroșanu este una sinceră și că cei doi împărtășesc toate lucrurile importante care au loc în viața lor.  

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

,,Uite Moro m-a ajutat sa-mi iau casa, cu foarte multe lucruri m-a ajutat și nu am cum sa nu-i fiu recunoscător pentru lucrurile pe care astea.(...) Filmez la el în sala, nu-i dau un ban și eu la rândul meu fac gesturi pentru el, cât pot.(...) Asta e prietenie!(...) E o prietenie foarte frumoasa între mine și Moro.(...) Ne leagă foarte multe lucruri.(...) Suntem amândoi moldoveni, ne înțelegem, comunicarea e mult mai ușoară între noi.(...) plus ca am plecat amândoi din fundul Moldovei sa fim cineva.(...) Ne-am deschis în fata unui altuia, eu știam planul lui, știam cum va arăta sala, știam multe lucruri", a detaliat Jador.

Citeste si: Răsturnare de situație: cine a părăsit Casa „Puterea Dragostei” și cine a fost ales favoritul săptămânii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si