Close sidebar
Close sidebar

Jador, prima dedicație după ce Simina a devenit soția lui Zănoagă ”Momentul ăla când o iubești pe ...” VIDEO

Simina, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, s-a căsătorit vineri cu Alex Zănoagă. În seara respectivă, manelistul a avut un concert.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador a cântat într-un club din Bacău chiar în seara în care Simina, fosta lui iubită de la Puterea dragostei, sărbătorea căsătoria cu Alex Zănoagă.


În timpul concertului ce a avut loc într-un club, Jador nu a rezistat și a spus încă de la început, făcând referire la unul dintre instrumentiștii lui, poreclit ”Zănoagă”. ”Îl știți pe Zănoagă, s-a însurat azi”. Apoi, la un moment dat, Jador a făcut o dedicație care părea a fi trimitere la Simina, fosta lui iubită.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Știi momentul ăla când o iubești pe aia care e acasă și o iubești și pe aia care e plecată, sau e altuia, sau e prin prejur”, a spus Jador al un moment dat când cânta o melodie ale cărei versuri erau chiar o declarație de dragoste.
Au fost mulți care au spus că era o dedicație pentru Simina, dar și alții că era de fapt o trimitere către Ella de la Puterea Dragostei.

 

Jador a suferit după Simina, iubita lui de la Puterea Dragostei

Jador a suferit enorm după ce Simina, iubita lui de la Puterea dragostei, l-a ales pe Alex Zănoagă. Luni bune, Jador și-a plâns dragostea pierdută și a compus mai multe melodii pentru aceasta.
Simina și-a văzut de viața ei însî și de relația ei cu Alex Zănoagă.

După ce a ieșit de la Puterea Dragostei, simina s-a mutat cu Alex și la scurt timp a rămas însărcinată cu acesta. Vineri, cei doi s-au căsătorit civil, iar în aprilie vor deveni părinții unui băiețel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI