După ce toată lumea a crezut că ultima lor despărțire este una definitivă, se pare că cei doi ar fi petrecut noaptea dintre ani împreună, lucru care i-a bucurat pe fani.

Citeste si: Ana Maria Lintaru, dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Cum a prins-o începutul de an pe fosta concurentă „Puterea Dragostei”

Jador a recționat la fotografia Georgianei

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a spus de nenumărate ori că Georgiana este una dintre femeile importante din viața sa. Recent a apărut pe TikTok un filmuleț publicat de fani, în care apar mai multe fotografii cu Georgiana Elisei, la care Jador a lăsat un comentariu.

reacție Jador

Jador a recționat la un clip video în care apar pozele Georgianei.

[Sursa foto: Captură TikTok]
comentariu jador

Reacția lui Jador

[Sursa foto: Captură TikTok]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei apariție incendiară în noaptea dintre ani! Cu ce bărbat misterios a petrecut aceasta sărbătorile de iarnă?

Mesajul lui Jador după ultima despărțire

Artistul a postat în urmă cu ceva timp un mesaj după ultima despărțire de Georgiana Elisei, căreia i-a dedicat o mare parte din piesele sale.

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o.

Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, a transmis Jador în acel moment.

Citeste si: Cine e primul concurent eliminat în 2022 de la "Puterea Dragostei"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si