Close sidebar
Close sidebar

Jador se gândește să revină la „Puterea Dragostei”: „Aș veni să o iau pe fata aia frumoasă”

Jador a declarat recent că ar reveni la „Puterea Dragostei” pentru o fată. Cine este cea pentru care Jador ar reintra în Casa „Puterea Dragostei”?

Madalina Grigore,

Jador vrea să se întoarcă la „Puterea Dragostei” pentru o concurentă.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, și de asemenea un fost concurent foarte îndrăgit și apreciat de fanii emisiunii „Puterea Dragostei”

Citeste si: Misterul cheilor din casa "Puterea Dragostei". Ce fete au duplicat cheile de acces (VIDEO)

Cine este fata pentru care a spus că ar reintra în competiție?

De la începutul carierei sale și până acum, piesele lui Jador au ajuns întotdeauna în trending. Același lucru se poate spune și despre el. A ajuns să fie unul dintre cei mai râvniți burlaci, cucerind inimile multor domnișoare. Întrebat pe Instagram dacă se întoarce la „Puterea Dragostei”, Jador a răspuns: „Vin să o iau pe fata aia frumoasă”.

Jador a recunoscut că s-ar întoarce în competiție pentru o fată care i-a stârnit atenția. Cu toate acestea, rămâne un mister cine este domnișoara care i-a atras atenția cântărețului pentru că acesta nu a oferit niciun detaliu și a rămas discret.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Singur sau într-o relație?

Jador a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram pentru fani, iar prima dintre întrebările pe care le-a primit a fost legată despre viața sa amoroasă, iar artistul a răspuns scurt: „Sunt în pauză de la îndrăgosteli”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cântărețul a negat că ar fi în acest moment într-o relație, imediat după despărțirea de Georgiana, cea care i-a marcat existența.

Chiar dacă au avut parte de mai multe despărțiri, de fiecare dată drumurile lui Jador și al Georgianei s-au intersectat din nou.

De această dată, se pare că nu va mai fi la fel, ruptura dintre ei pare fiind definitivă. Artistul i-a compus o melodie fostei iubite, unde și-a transpus toate sentimentele, intitulată „infidel”. Fostul concurent de la Puterea Dragostei este pregătit să înceapă un nou capitol din viața sa și vrea să aibă o familie în viitor. 

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, i-a anunțat Jador pe fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei” a fost vizitată de Moș Nicolae. Ce cadou superb a primit frumoasa șatenă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI