Close sidebar
Close sidebar

Jador și Simona de la "Puterea Dragostei", împreună? „Închide ochii să te pup! Vrem să facem..."

Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut un vlog alături de Simona, fostă concurentă a emisiunii. Cei doi s-au tachinat, s-au îmbrățișat și au fost cât se poate de familiari unul cu celălalt.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador a făcut un clip alături de fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” în care își fac gesturi tandre unul altuia. „Simona a venit pe la mine, pentru că cineva cu experiență... trebuie să te dezvirginez!” a transmis Jador fanilor prin intermediul clipului video.

Simona de la „Puterea Dragostei” i-a spus concurentului să închidă ochii ca să îi ofere un cadou. Jador a închis ochii timid, iar fata a încercat să-l sărute. Concurentul emisiunii i-a zis: „Lasă, că ne pupăm noi doi să nu ne știe nimeni!”.

Cei doi au continuat jocul, iar la un moment dat Jador a luat-o pe tânără de cap și a tras-o spre el. Simona, fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”, l-a luat de gât pe Jador apoi a zis: „Hai să stăm așa să vedem cât rezistăm să nu ne pupăm!”.

Jador și Simona de la „Puterea Dragostei”, împreună?! „Închide ochii să te pup! Vrem să facem friki”

„Ai venit la mine să facemm friki? Ai făcut friki până acum? Am auzit că ai iubit?” a afirmat Jador către Simona, fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”.

Fata nu a rezistat și i-a dat replica: „Și eu am auzit că ai nevastă de șase ani de zile! Cum e?”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Jador de la „Puterea Dragostei” a continuat: „Tu ești nevasta mea! Nu o vezi aici în casă? E aici.

Spală, calcă.” Simona i-a dat cadoul concurentului, surprinzându-l pe acesta. Fosta concurentă i-a luat un breloc cu două inimi pe care erau inscripționate sintagma „I love You” și litera „J”.

După ce i-a oferit cadoul, Jador a luat-o în brațe pe fată și ea i-a pus mâna tandru pe față. La întrebarea dacă i-a fost dor de el, tânăra a răspuns: „Mi-a fost! Mi-a fost dor de tine! Ție ți-a fost? De tine îmi era cel mai dor. Mi-a fost dor de tine, mi-a fost dor să te văd, mi-a fost dor să-ți văd zâmbetul, mi-a fost dor să-ți văd părul ăsta jegos, capul ăsta pătrat!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” a replicat: „Și mie mi-a fost dor de buzele tale infecte! De ce ți-ai pus acid...zici că ești bagabelă daia...”.

Citeste si: Livian și Bianca de la „Puterea Dragostei”, ședință foto cu probleme. Cei doi în ipostaze cum nu i-ați mai văzut

Moment în care fosta concurentă l-a pleznit pe Jador de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Război între concurenții de la Puterea Dragostei: Alex Oianu, atac la adresa lui Nelson Mondialu, din cauza Biancăi Comănici. ”Această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine”

Concurentul emisiunii difuzate pe Kanal D a continuat: „Ai făcut friki sau nu ai făcut? Zii! Acum toți băieții sar pe tine. Ce poziții îți plac? Mie imi place așa normal, să o țin în brațe, să o simt lângă mine.”

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, scene de gelozie: „Mai bine ne sunăm și ne spălăm rufele in privat”

Simona, fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”  a exclamat nervoasă: „Nu am făcut cu nimeni! Lasă-mă cu astea!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” a încheiat clipul cu replica: „Îți place...ai făcut!**** gura ta!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI