Jaful a avut loc duminică, când doi bărbați înarmați și cu cagule au furat aproape 7.500 de lei dintr-un cazinou din localitatea arădeană Chișineu Criș. 

Jaf armat în 60 de secunde într-un cazino din județul Arad. Hoții au furat aproape 7.500 de lei

În urma spargerii, polițiștii arădeni efectuează cercetări.

Citește și: Mai multe persoane, printre care și o minoră, au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un taxi

IPJ Arad a transmis că: „ În dimineața zilei de 14 mai, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre faptul că în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi amenințat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcție necunoscută. A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării și depistării autorilor”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Spargere la un cazino din Maramureș! Hoții au luat tot și s-au făcut nevăzuți

Spargerea a durat aproximativ un minut. Polițiștii au transmis că cei doi hoți au fost identificați, unul fiind din Arad, iar celălalt din Timișoara. Indivizii au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citește și: VIDEO- Jaf în plină stradă! Doi bărbați din București au tâlhărit un altul pentru suma de 6.000 de lei

Jaf ca în filme! Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro

Un român a fost prins când dădea o spargere în Cassola, provincia Vicenza. O pisică care a început să miaune l-a dat de gol și poliția l-a prins, iar acum îi caută pe complicii acestuia.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:30, un bărbat care locuia în apropierea unui depozit a fost trezit de zgomotele unei pisici. Încercând să afle ce probleme are felina, stăpânul s-a uitat pe geam și i-a surprins pe  hoți  chiar  în momentul jafului. 

Hoți dați de gol de o pisică

Bărbatul a anunțat poliția care a ajuns repede la locul incidentului. Carabinierii au reușit să îl prindă pe unul dintre bărbați, care s-a dovedit a fi cetățean român, potrivit  ecovincentino.it.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul român ar fi încercat să fugă cu o mașină cu numere de Franța pe care o deținea în mod legal. Chestionat de anchetatori, românul a refuzat să dea detalii despre ceilalți bărbați alături de care dădea spargerea. Oamenii legii italieni au dat asigurări că vor fi prinși imediat.

Potrivit autorităților din peninsulă, bunurile furate erau de fapt pachete de ochelari, valoarea lor totală s-ar ridica în jurul sumei de la 100.000 de euro.

Citește și:  Bucurie mare într-o familie de români din Italia! Au întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si