Oamenii legii constănțeni au descoperit într-o autoutilitară mai multe fragmente metalice care proveneau de la stâlpul de înaltă tensiune, precum și diverse instrumente folosite pentru secționarea acestuia, notează  Agerpres.

Cei trei bărbați au fost prinși în timp ce dezmembrau stâlpul

„La data de 10 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat, în flagrant delict, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, în timp ce dezmembrau un stâlp de înaltă tensiune aparținând unei rețele a furnizorului de energie electrică, în prezent dezafectată.

Citește si: Țara noastră are nevoie de peste 50.000 de asistenți medicali. Spitalele nu au bugete pentru salarii

Din investigațiile efectuate, pe drumul agricol care face legătura între localitățile Rasova și Hațeg, a fost identificată o autoutilitară, în interiorul căreia au fost descoperite mai multe bucăți metalice, care proveneau de la stâlpul de înaltă tensiune, precum și mai multe instrumente folosite pentru secționarea pilonilor și a stâlpului. Prejudiciul estimat este de aproximativ 100.000 de lei", se precizează într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jaf ca în filme în Constanța. Trei bărbați au fost prinși în timp ce încercau să fure un stâlp de înaltă tensiune

Trei hoți de fier vechi au fost prinși în timp ce încercau să fure un stâlp de înaltă tensiune, imagine sugestivă

[Sursa foto: istock.com]

Citește si: Vești bune pentru cei ce vor să călătorească în Europa. Măștile de protecție nu vor mai fi obligatorii când vom zbura cu avionul

Cantitatea de fier găsită de oamenii legii constănțeni în autoutilitară celor trei suspecți a fost predată părții vătămate, aceasta fiind furnizorul de electricitate.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La activități au participat și polițiști ai Secției 8 Rurală Băneasa.

Citește si: S-a deschis o nouă clinică stomatologică premium la București în urma unor investiții de 1.2 milioane de euro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si