Cei doi îndrăgostiți, în vârstă de 21 și 22 de ani și-au planificat întreaga operațiune în detaliu. Femeia s-a îmbrăcat în haine de bărbat, pentru a nu fi recunoscută, și, împreună cu partenerul ei, au purtat cagule, și-au luat rucsacuri și au venit însoțiți cu răngi.

Șapte dintr-o lovitură

Partenerii puși pe fapte mari nu s-au mulțumit cu puțin, ci, din contră, au dat spargerea la șapte magazine în total, cinci din comuna Pâncești și două din comuna alăturată.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere, care au înregistrat momentul în care lovește una dintre ele, pentru a nu fi filmat. De asemenea, hoții au forțat ușile magazinelor, din care au furat bani și țigări.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Arad a fost prins la furat de portofele. S-a lăudat polițiștilor cum a sustras banii prin metoda Maradona

Polițiștii i-au audiat pe hoți

La doar două zile de la jaf, cei doi infractori au fost surprinși de polițiști chiar la domiciliul lor. Ulterior, tinerii au fost reținuți și duși la secția de poliție. Bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar femeia a fost supusă arestului la domiciliu din cauză că are doi copii mici. 

Citește și: Trei escroace din Cluj au furat 44.000 de lei din casa unei femei care le-a oferit ajutor

Cum se pedepsește jaful? 

Conform Codului Penal, art. 228, „Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Citește și: O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si