Close sidebar
Close sidebar

Jaf ca în filme, în județul Bacău. Doi iubiți au spart 7 magazine într-o noapte

Doi iubiți s-au deghizat și au dat spargerea în 7 magazine din județul Bacău. Tinerii au făcut pagubă totală de 40.000 de lei, plus mai multe pachete de țigări.

Maria Stiuca,

Jaf ca în filme, în județul Bacău. Doi iubiți au spart 7 magazine într-o noapte

[Sursa foto: Știrile KanalD]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi îndrăgostiți, în vârstă de 21 și 22 de ani și-au planificat întreaga operațiune în detaliu. Femeia s-a îmbrăcat în haine de bărbat, pentru a nu fi recunoscută, și, împreună cu partenerul ei, au purtat cagule, și-au luat rucsacuri și au venit însoțiți cu răngi.

Șapte dintr-o lovitură

Partenerii puși pe fapte mari nu s-au mulțumit cu puțin, ci, din contră, au dat spargerea la șapte magazine în total, cinci din comuna Pâncești și două din comuna alăturată.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere, care au înregistrat momentul în care lovește una dintre ele, pentru a nu fi filmat.

De asemenea, hoții au forțat ușile magazinelor, din care au furat bani și țigări.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un bărbat din Arad a fost prins la furat de portofele. S-a lăudat polițiștilor cum a sustras banii prin metoda Maradona

Polițiștii i-au audiat pe hoți

La doar două zile de la jaf, cei doi infractori au fost surprinși de polițiști chiar la domiciliul lor. Ulterior, tinerii au fost reținuți și duși la secția de poliție. Bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar femeia a fost supusă arestului la domiciliu din cauză că are doi copii mici. 

Citește și: Trei escroace din Cluj au furat 44.000 de lei din casa unei femei care le-a oferit ajutor

Cum se pedepsește jaful? 

Conform Codului Penal, art. 228, „Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Citește și: O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI