În dimineața zilei de 8 iunie, pe strada 22 Decembrie din Vișeu de Sus, un bărbat cu fața acoperită a pătruns într-o sală de jocuri. Bărbatul a amenințat-o pe vânzătoare și a furat încasările din noaptea precedentă.

Vărbatul a amenințat-o pe femeie cu un cuțit. Criminaliștii sunt la fața locului și prelevează probe pentru identificarea autorului.

Cine este suspectul în acest caz?

Potrivit surselor vasiledale.ro,

oamenii legi deja ar fi identificat un suspect. Acesta ar avea vârsta de 21 de ani și antecedente de acest fel (distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice).

Citește și: VIDEO-O femeie a avut parte de un eveniment nefericit, după ce hoții i-au furat laptopul din autoturismul personal

El a fost dus la audieri la sediul Poliției Vișeu de Sus. Aceleaşi surse susţin că există suspiciunea ca jaful să fi fost plănuit împreună cu vânzătoarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Apelul la 112 a fost dat la ora 4.48, spun poliţiştii.

O femeie în vârstă de 35 de ani din Vişeu de Sus se afla la locul de muncă în cazino moment în care un bărbat cu gluga trasă pe faţă în intrat în local şi a ameninţat-o

cu un cuţit. A sustras 10.000 lei şi 200 euro.

Citește și: Șefa „lacomă” a unei fundații caritabile a furat 200.000 euro și a fugit cu ei în Turcia

Șefa „lacomă” a unei fundații caritabile a furat 200.000 euro și a fugit cu ei în Turcia

Șefa „lacomă” a furat 150.000 de lire sterline (aproape 200 de mii de euro) din  fundația de caritate  și a fugit în Turcia, potrivit publicației  Mirror.

Donna Wells  a transferat fonduri de la fundația Young Addaction Halton în afacerea unei prietene cu un business privat, înainte de a pleca din țară, au transmis procurorii în fața tribunalului Liverpool Crown.

Citește și:  Jaf de zeci de mii de euro! Un român a ajuns în spatele gratiilor în Spania după ce a furat opt kilograme și jumătate de argint pur

Șefa organizației caritabile este dată în urmărire internațională după ce a "sifonat" 150.000

de lire sterline- făcând-o efectiv „în afara afacerii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si