În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:30, un bărbat care locuia în apropierea unui depozit a fost trezit de zgomotele unei pisici. Încercând să afle ce probleme are felina, stăpânul s-a uitat pe geam și i-a surprins pe hoți chiar în momentul jafului. 

Jaf român Italia

Jaf ca în filme! Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro

[Sursa foto: Pexels]

Hoți dați de gol de o pisică

Bărbatul a anunțat poliția care a ajuns repede la locul incidentului.

Carabinierii au reușit să îl prindă pe unul dintre bărbați, care s-a dovedit a fi cetățean român, potrivit ecovincentino.it.

Bărbatul român ar fi încercat să fugă cu o mașină cu numere de Franța pe care o deținea în mod legal. Chestionat de anchetatori, românul a refuzat să dea detalii despre ceilalți bărbați alături de care dădea spargerea. Oamenii legii italieni au dat asigurări că vor fi prinși imediat. Potrivit autorităților din peninsulă, bunurile furate erau de fapt pachete de ochelari, valoarea lor totală s-ar ridica în jurul sumei de la 100.000 de euro.

Citește și: Bucurie mare într-o familie de români din Italia! Au întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil

Jaf român Italia

Jaf ca în filme! Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro

[Sursa foto: Pexels]

Scandal între două românce în Italia! Una dintre certărețe a ajuns la închisoare

Din păcate, la un moment dat, conflictele dintre vecini pot lua o turnură extremă, ajungând să ducă la situații de detenție în închisoare.

O femeie de 54 de ani, originară din România, dar stabilită de mulți ani în provincia Sondrio din Italia, a ajuns în spatele gratiilor din cauza conflictelor pe care le-a avut cu vecinii săi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit publicației La Provincia di Sondrio, românca în vârstă de 54 de ani, stabilită de mulți ani în Ardenno, provincia Sondrio din Italia, a fost condamnată la doi ani și trei luni de închisoare în urma unor dispute cu vecinii săi. Această pedeapsă aspră a fost dată ca urmare a acuzațiilor grave aduse împotriva sa, inclusiv hărțuire, vătămare corporală, calomnie și încălcarea proprietății private.

Citește și: O faimoasă prințesă italiană a murit în condiții suspecte. De ce a căzut de la etajul unui hotel de lux

Incidentele au avut loc între 2014 și 2015, atunci când femeii i s-au adus acuzații de amenințări și agresiuni fizice împotriva unei vecine, care și ea era româncă și locuia la etajul superior al clădirii.

O primă condamnare a fost dată în iunie 2016, când a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare.

Românca va petrece mai bine de 2 ani în spatele gratiilor

Femeii i s-au imputat insulte, amenințări și agresiuni fizice care au făcut viața imposibilă nu doar pentru vecina ei, ci și pentru familia acesteia. Victima a apelat la Carabinieri și a depus o plângere, cazul ajungând în atenția judecătorului Antonio De Rosa, care a decis în favoarea vinovăției.

Pedepsele au fost mărite ulterior de judecători, ajungând la doi ani și trei luni, o pedeapsă definitivă care a dus la detenția femeii în închisoarea Bassone din Como.

Carabinierii din Ardenno au executat un ordin de executare a pedepselor concurente împotriva femeii, condamnată în timp ce se afla încă în libertate, emis de Biroul de Executări Penale al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sondrio.

„Decizia a fost luată în urma condamnărilor la un total de doi ani și trei luni de închisoare pentru fapte de hărțuire, vătămare corporală, calomnie și violarea proprietății private,”  au transmis Carabinierii prin intermediul unui comunicat, joi, 11 mai 2023.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Andrei, românul care și-a ucis mama și sora, a fost lăudat de avocat: „Un deținut model”

„Faptele datează din anii 2014 și 2015 când, din cauza unor probleme de vecinătate, femeia a avut o serie de comportamente relevante din punct de vedere penal împotriva locatarilor apartamentului de deasupra ei, unde locuia cu propria familie”.

Este, cu siguranță, o situație care a depășit cu mult limitele unei simple neînțelegeri între vecini. Femeia a fost transferată la închisoarea de femei din Como pentru executarea pedepsei.

Citește și: VIDEO. Un youtuber a prăbușit un avion pentru a strânge mai multe click-uri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si