Noaptea de duminica spre luni, ora 2 si 45 de minute- se da alarma la un cunoscut supermarket din Medgidia, unde ar avea loc un jaf. Politistii apar, grabiti, la magazin, sa vada ce s-a intamplat.

Sabin Nica, comandant Politia Locala Medgidia: La dispeceratul Politiei Locale s-a dat un semnal de alarma ca se sparge supermarket-ul din orasul Medgidia.

Ne-am deplasat cu Politia Nationala. Era o alarma falsa.

Alarma falsa a fost, de fapt, o distragere, cred oamenii legii. In timp ce se aflau la magazinul unde nu se intamplase nimic, hotii dadeau de fapt o spargere ca-n fime la alt supermarket din oras. Cand politistii au fost alertati a doua oara, era deja prea tarziu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Sabin Nica, comandat pol locala Medgidia: A fost sparta usa din fata si s-a furat un bancomat.  

Abia acum, jaful pare cu adevarat inspirat din filme. Caci la o ora dupa ce hotii au furat bancomatul din Medgidia, un nou apel la 112 indica o alta spargere IDENTICA,  la un supermarket din Harsova
 
Daniel Savopol: Hotii au spart usile din sticla dupa care

au smuls bancomatul din pamant. Apoi au fugit cu el, l-au urcat in masina, iar de aici au demarat in tromba.

Pe camerele de supraveghere din orasul Harsova, politistii au depistat o masina de teren suspecta, care circula pe strazi la putin timp dupa spargere.

Intre magazinul din Medgidia si cel din Hasova este o distanta de 70 de kilometri. Cu toate acestea, anchetatorii cred ca acelasi grup infractional organizat a dat ambele spargeri in aceeasi noapte.

Asta se intreaba si oamenii legii, care vor deslusi acest jaf elaborat cu ajutorul camerelor de supraveghere din interiorul supermarketurilor. Surse din interiorul anchetei spun ca, desi bine organizat, furtul celor doua bancomate nu i-a imbogatit pe hoti. Paguba ar fi de numai 7500 de lei, dintre care 6000 de lei este numai valoarea aparatelor. Astfel, daca furtul a fost facut in grup, indivizii vor imparti doar 1500 de lei.

Un jaf asemanator a avut loc anul trecut in Statele Unite ale Americii. Niste indivizi cu cagule au smuls din podea un bancomat cu ajutorul unei dube, apoi ar fi dat o a doua spargere la un supermarket. Politistii americani  au estimat atunci o paguba de 70.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si