Povestea a fost făcută publică, miercuri, printr-un comunicat, de Poliţia Bihor. "În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că sâmbătă, 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în urma unei înţelegeri prealabile cu un tânăr de 17 ani, din Oradea, minorul ar fi sustras o sumă de bani dintr-un seif aflat în locuinţa propriei familii, în care şi acesta domicilia.

Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la domiciliul orădeanului de 25 de ani, unde, în jurul orei 02.30- 03.00, în urma unor neînţelegeri cu privire la modul de împărţire a banilor sustraşi anterior, bărbatul de 25 de ani este bănuit că l-ar fi ameninţat pe tânărul de 17 ani cu acte de violenţă, pentru a păstra pentru sine întreaga sumă de bani sustrasă, prejudiciul total urmând a fi stabilit", arată comunicatul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Kerezsi Bela Angelo a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor, iar marţi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorul adresându-se instanţei cu propunere de arestare preventivă. "Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele orădeanului de 25 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", scrie comunicatul Poliţiei.

La rândul său, adolescentul de 17 ani este cercetat în stare de libertate, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt între membrii de familie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si