Jaful a avut loc în amiaza mare în orașul Hârlău din Iași, transmite presa locală. Hoții s-au făcut nevăzuți și sunt căutați peste tot de poliție.

Citește și: VIDEO- Românii care au speriat America. Au distrus casa de vacanță unde au petrecut sărbătorile și au furat bunuri de valoare la plecare

Hoții au venit la pont precis, știind că locatarii sunt plecați, au intrat cu o dubă în curtea vilei și au sustras un seif plin cu bani și bijuterii, după care s-au făcut nevăzuți.

Proprietarii locuinței nu erau acasă, iar când au descoperit ce s-a întâmplat, a fost prea târziu, informează BZI.ro.

Jaf la Iași. Cine este familia păgubită de zeci de mii de euro

Hoții au spart un perete al casei și au furat un seif plin cu bani. Infractorii au executat planul demn de filmele de acțiune, iar acum sunt căutați peste tot.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform sursei citate, familia păgubită are o afacere cu legume și fructe în zonă, iar în seif se zvonește că se aflau zeci de mii de euro și de lei.

În dimineața zilei de vineri, 12 ianuarie 2024, în centrul orașului Hârlău jaful s-a produs în doar câteva minute.

O dubă cu mai multe persoane a intrat în curtea unei vile, iar indivizii au pătruns în interior, de unde au scos un seif plin cu lei și valută, dar și bijuterii.

Acum, anchetatorii îi caută peste tot pe cei responsabili.

Ce spune despre jaf primarul orașului Hârlău

Primarul orașului Hârlău confirmă acest eveniment, însă ancheta este în desfășurare.

„Am auzit despre acest incident, deocamdată, poliția face anchetă, noi nu știm mai mult”, a precizat Radu Curcă, primarul orașului Hârlău.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii de la Investigații Criminale, pe urmele hoților

Poliția din Iași confirmă că s-a sustras un seif în care se afla o sumă importantă de bani, în lei și valută, precum și bijuterii.  

„La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orelor 12:41, Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că din locuința sa din orașul Hârlău i-au fost sustrase mai multe bunuri. Din cercetări a rezultat că, la aceeași dată, persoane necunoscute, prin forțarea unui geam de la parter, ar fi pătruns în interiorul locuinței de unde ar fi sustras un seif în care se afla o sumă importantă de bani, în lei și valută, precum și bijuterii.

În cauză a fost întocmit doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Iași pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și în vederea identificării autorilor”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si