Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, intr-un cartier situat aproape de centrul Bucurestiului. Un recidivist in varsta de 37 de ani a incercat sa dea o noua lovitura. "S-au auzit nist lovituri. Aveam ocheanul acoperit. Am avut un noroc, pentru ca a cazut si am vazut respectiva persoana care a intrat! Au patruns in locuinta unde au suprins un barbat.  Avea mai multe bunuri asupra lui.", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

"Am sunat la 112. A durat foatre putin pana au ajuns politistii. A fost destul de agresiv asupra politistului. A iesit foatre puternic de acolo.", a povestit mama Danei Rogoz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Chiar mama artistei Dana Rogoz a fost cea care a sunat la Politie. Nu a vazut de la inceput cum a actionat hotul pentru ca acesta i-a lipit in dreptul vizorului o coala de hartie. A sunat prima oara proprietarii sa se asigure ca nu astepta pe nimeni. Nu a iesit din casa de frica si bine a facut pentru ca hotul a fost extreme de agresiv. "Am vazut ca Politia vrea sa intre si nu poate…Eu aveam cheile de la casa lor, le-am dat cheia, si nu puteau.

Deci, se blocase pe interior.", a mai spus ea.

AU TRAS DUPA EL

Dupa ce a agresat politistii individul a incercat sa fuga. Astfel oamenii legii au folosit armele din dotare si au tras primele focuri chiar aici, in casa scarii. "L-au somat de mai multe ori, dupa care au executat foc in plan inferior. Barbatul a fost ranit la unul dintre picioare  dar a continuat sa alerge.

Dupa un kilometru a fost imobilizat.", a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Oamenii spun ca pana acum zona nu a mai fost calcata de hoti si au banuieli ca individul ar fi actionat la pont. 
Recidivistul a ajuns la spital pentru ingijiri medicale si dupa finalizarea tratamentului risca sa se intoarca dupa gratii. Si politistul atacat cu spray lacrimogen a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa este in afara oricarui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si