"Mi s-a furat niste aur. Veniti putin? Va rugam frumos.  Nu mai ies, imi pare rau! Vreau sa imi scot si eu produsele. Mergeti la Sectia 1 de Politie. Nu ne puteti spune si noua ce s-a intamplat? Credeti-ma ca daca as sti, v-as pune cu cea mai mare placere. Sunt aici, de o saptamana. Stiu doar ca este o ancheta"

Au descoperit ca nu mai au au nicio bijuterie, in urma cu cateva zile.

Familia din imagini a mers la amanetul unde isi lasase tot aurul sa faca rost de bani pentru sarbatori si s-au trezit ca nu mai au nimic.

ELENA GAGIU: Valoarea lor este mult mai mare fata de… In jur de 80 de grame de aur. Evaluate in jur de 3500 de  lei. Dar, valoarea lor este mult mai mare.  Cand ati aflat ca este vorba de un furt? In ziua respectiva.  Acolo am mai gasit inca 2 persoane, cu aceeasi problema ca mine.

NICOLAE TANASE: Este vorba despre vreo 450 de grame de aur, pe care l-am amanetat. Undeva la 20 de mii de euro.

Angajata amanetului ar fi avut un plan bine pus la punct. Toate bijuteriile furate ar fi fost amanetate la alte societati.

DIANA SARCA, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI CAPITALEI: Ar fi sustras din bijuteriile lasate ca amanet si le-ar fi inlocuit cu replici din metal comun.
Vorbim despre un prejudiciu de aproximativ 100 de mii de euro. Recomandam persoanelor care sunt victime in aceasta situatie sa depuna plangere la subunitatea de Politie si de asemenea sa se constituie parte civila in dosarul penal.

Asta au si incercat sa faca oamenii, de cand au descoperit ca sunt faliti.

Conform reprezentantilor casei de amanet unde s-a intamplat furtul situatia ar fi sub control.


POZITIA REPREZENTANTILOR AMANETULUI
Este un caz izolat in toata activitatea firmei noastre. De asemenea s-au luat masuri sa nu se mai repete. Bijuteriile sustrase au fost recuperate aproape integral si se procedeaza la identificarea acestora urmand sa fie returnate persoanelor in drept.

RASPUNSUL REPREZENTANTILOR AMANETULUI, IN URMA SOLICITARII KANAL D

Mai exact 3 kilograme de aur au fost recuperate pana in prezent. Nu se stie insa, pana acum de cate dosare de amanet este vorba. Pana la finalul anchetei insa organele de control trebuie sa afle cum a actionat suspecta si cat a furat. Intre timp pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru delapidare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si