Jaful a fost orchestrat de 3 hoți, mână în mână, se pare, cu șoferul. Toți au pus la cale pas cu pas operațiunea. S-au întâlnit într-o benzinărie, șoferul camionului, care se duce spre parcare, urmat de un Volkswagen gri.

Citește și: Șoferii care își spală mașina în aceste locuri riscă amenzi de 1.000 de lei. Care sunt locurile interzise? Sancțiunea este diferită în funcție de oraș

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

După ce au oprit în zona ferită de camere, șoferul autoutilitarei i-ar fi lăsat pe 2 dintre hoți să intre în camion, unde era depozitată marfa. Apoi, trage la o pompă, ca să justifice oprirea la benzinărie. Omul știa că este monitorizat pe camion cu GPS, de către firma la care lucra.

Trei bărbaţi au furat haine în valoare de 50.000 de lei dintr-un camion care se afla în mers

În drum spre mall-ul din Sectorul 4 al Capitalei, hoții ar fi deschis coletele și ar fi băgat în saci 400 de obiecte vestimentare: haine de femei, de bărbați și de copii. Un singur detaliu i-a dat de gol. Au oprit pe traseu pentru ca infractorii să coboare cu bunurile și să le bage în mașina personală.

Indivizii au fost prinși la scurt timp de polițiști și au fost duși la audieri.

Cei bănuiți de furt calificat au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duși la instanță unde procurorii vor cere probabil arestarea preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si