Tânărul a spart un geam, a intrat în bancă și a încercat să deschidă bancomatul din interior folosindu-se de un ciocan și o șurubelniță.

Tânărul a fost prins când încerca să spargă bancomatul

O alarmă silențioasă s-a activat în acel moment, când a fost alertată firma de pază. O echipă formată din agenți de securitate au ajuna la locul incidentului.

Agenții l-au prins pe tânărul care era în bancă și se încerca din răsputeri să spargă bancomatul.

Cei doi agenți de securitate au sunat imediat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit să îl prindă pe tânăr după ce individul a sărit în curtea vecină în încercarea de a fugi.

Citește și: Crimă odioasă la Petroșani! Un bărbat și-a ucis soția după care s-a înjunghiat singur

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul a fost dus la secția de poliție și acum este cercetat pentru distrugere și tentativă de furt.

O tânără de 26 de ani și-a lăsat tatăl fără bani în prag de sărbători, furând peste 65.000 de euro

O femeie de 26 de ani a dat o spargere ca în filme, în prag de sărbători. A furat de la tatăl său sume impresionante de bani, cât timp acesta era în vacanță.

O tânără în vârstă de 26 de ani doin județul Argeș a uitat complet de spiritul Crăciunului și acum riscă să își petreacă sărbătorile după gratii. Ea a furat zeci de mii de euro și zeci de mii de lei dintr-o cutie cu valori a tatălui său. Prejudiciul se ridică la peste 65.000 de euro.

Inițial, cazul a fost prezentat ca având autor necunoscut, însă după ce bărbatul a constatat cine este suspectul în cazul jafului, acesta și-a menținut plângerea.

Cum s-a petrecut totul

Potrivit unor surse judiciare ale  news.ro, un bărbat din Argeș a reclamat la Poliție că, după ce a fost în vacanță, atunci când a revenit acasă, a găsit o cutie metalică pe care o păstra ascunsă într-un dormitor, având încuietoarea forțată. Totodată, acesta a constatat că din cutie lipseau sume mari de bani.

Principalul suspect în acest caz este fiica bărbatului, în vârstă de 26 de ani.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit că o femeie de 26 de ani ar fi sustras dintr-o cutie de valori a tatălui său, sumele de aproximativ 63.000 de euro şi 50.000 de lei”, au menționat reprezentanții IPJ Argeș, potrivit sursei menționate anterior.

Potrivit surselor judiciare, speța a fost inițial deschisă cu un autor necunoscut. Ancheta a dezvăluit faptul că, de fapt, chiar fiica păgubitului este principalul suspect.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În plus, aceasta nu ar fi prima dată când bărbatul are probleme cu fiica sa.

Acesta a decis să își mențină plângerea.

În cursul zilei de sâmbătă, femeia a fost reținută de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, iar în cursul zilei de azi ea a fost prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Femeia de 26 de ani este acum acuzată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat săvârșit între membrii familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si