Bărbații făceau parte dintr-un grup infracțional specializat în furturi de seifuri. Aceștia aveau o tactică bine pusă la punct.

Hoții au avut parte de surpriza vieții lor

Au scos din funcțiune sistemul de alarmă prin bruierea și distrugerea acestuia, au pătruns prin efracție în interiorul clădirii și au plecat cu captura din București spre Timiș.

Citește și: Un român a profitat de Paștele Catolic pentru a fura din mașinile italienilor. Credea că nimeni nu va monitoriza autoturismele în timpul nopții

Tot acest efort, pentru un seif...gol! Cei trei bărbați au fost prinsi de politisti si prezentați magistraților care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe persoane au furat un seif cu 500.000 de mii de euro dintr-o locuință din Capitală

Un grup de hoți a furat un seif dintr-o locuință din sectorul 6 al Capitalei care conținea suma de 500.000 de euro. Polițiștii efectuează la aceste ore percheziții domiciliare în județul Dâmbovița într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citește și: Patru hoți au furat bunuri din Constanța și Medgidia de aproximativ 80.000 de lei. Din grupare făceau parte și minori. Implicații au fost reținuți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma jafului de 500.000 de euro din Capitală, polițiștii din București au efectuat percheziții domiciliare în județul Dâmbovița, într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Jaf de 500.000 de mii de euro în Capitală! Suspecții au pătruns în locuință și au dat spargerea

Conform autorităților, mai multe persoane ar fi pătruns într-un apartament din Capitală, din sectorul 6, de unde au sustras un seif care conținea suma de 500 de mii de euro. 

Citește și: O femeie din Brașov care lucra ca menajeră a fost reținută pentru furt

Poliția Capitalei a transmis printr-un comunicat de presă: „În urma percheziţiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârşirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”.

Citește și: Un tânăr fără permis a provocat un accident în Dolj și a fugit

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Același comunicat mai precizează că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

În aceste momente, două persoane au fost conduse spre audieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si