Un turist din Germania, care se afla în munții Gorjului cu bicicleta pentru a-și petrece vacanța, a fost jefuit.

Salvamontiștii gorjeni au găsit, în primă instanță, bicicleta germanului, care era legată de un indicator, în zona pasul Urdele, din Munții Parâng. Bagajele victimei erau răvășite, iar salvatorii au reușit să îl identifice și pe turist.

Citeste si: Un adolescent a pus pe jar autoritățile din Austria. Ce a putut să facă românul de 15 ani

Ironic este faptul că turistul care a fost jefuit este și el salvamontist în Germania și se deplasase în România să exploreze Transalpina.

Polițiștii îi caută acum pe hoți

Oamenii legii din județul Vâlcea au deschis un dosar penal pentru furt și caută hoții care l-au prădat pe turistul german. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă dispariție copil! O minora de 13 ani a fost răpită de un bărbat din Constanța

"În zona Urdele a fost găsită o bicicleta cu bagaje răvășite pe lângă ea ce pare sa aparțină unui cetățean străin. Salvamontiștii gorjeni au găsit posesorul bicicletei, un cetățean german care a înnoptat în zona lacurilor din căldarea Gâlcescu și a lăsat bicicleta legata de stâlpul de marcaj.Din

păcate, în timpul nopții, acesta a fost jefuit fiindu-i sustrase bunuri din bagaje, piese si accesorii ale bicicletei", au transmis reprezentanții Salvamont din zona Rânca, cei care au intervenit în cazul salvamontistului din Germania.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un muncitor din Harghita: A căzut de pe o schelă de la 7 metri înălțime

Jandarmii montani au păzit lucrurile turistului german până la sosirea echipajelor de poliției, care a deschis un dosar de cercetare penală.

Citeste si: O femeie de 68 de ani din județul Alba a fost lovită crunt de bărbatul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si