Fără a se gândi la durerea familiei, hoții au pătruns în casă chiar în timpul ceremoniei de înmormântare.

Hoții au pătruns în casa familiei secerată de moartea a trei membri în accidentul de la Secuieni

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, fiica acestuia și nepotul și-au pierdut viața într-un tragic accident ce a avut loc la Secuieni, județul Neamț.

Citește și: Tragedie în Bistrița. O femeie s-a aruncat de la etajul al-4-lea al blocului

În timp ce erau conduși pe ultimul drum, hoții au pătruns în casă și au furat bijuterii de valoare, dar și o suma de 50.000 de lei.

Citește și: Hoți români de cupru, căutați cu elicopterul în Germania

„La data de 25 mai a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie de 55 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, prin forțarea ușii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000

lei și mai multe bijuterii. În cauză a fost întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind desfășurate activități procedurale, în vederea identificării autorilor”, au transmis autoritățile.

Accident rutier grav în Neamț: a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Trei persoane au decedat pe loc

A fost activat Planul Roșu de Intervenție în județul Neamț, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini.

Trei persoane au decedat și alte victime, printre care și minori, sunt resuscitate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav în Gorj: o persoană a rămas încarcerată

UPDATE: Printre persoanele decedate se află o femeie de 31 de ani, un bărbat în vârstă de 66 de ani și un copil de 3 ani.

UPDATE: ” La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuieni. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și o autoutilitară, rezultând decesul a 3 persoane, dintre care 2 persoane majore și un minor și rănirea altor 3 persoane.”,  se arată în comunicat.

Citește și: Un minor din Dâmbovița a intrat cu mașina în gardul unei case

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc, luni, pe DN2 Roman-Bacău, în judeţul Neamţ. În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme și șase persoane.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Pompierii ajunși la fața locului au constatat faptul că trei persoane au rămas încarcerate, două fiind declarate decedate.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Durere într-o familie de români. Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un copac

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Roman-Bacău, în apropierea localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ, a avut loc o coliziune între trei autovehicule. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului în 60 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Medicii continuă manevrele de resuscitare pentru alte victime, printre care și minori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si