Close sidebar
Close sidebar

Jaf incredibil! Un hot a spart o farmacie din Constanta, insa n-a furat niciun ban. In schimb a plecat cu un sac plin de medicamente compensate!

Saci intregi cu medicamente au fost furati din farmacia unei comune constantene, lasandu-i pe bolnavi fara tratament. Individul care a dat spargerea a fost surprins de camerele de supraveghere, dar politistii n+au reusit sa-i dea de urma.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Individul din imagini da navala in farmacia din comuna Cobadin in miez de noapte. Dupa ce rascoleste totul, dispare cu medicamentele compensate ale bolnavilor. Cand bietii pacienti au venit a doua zi sa-si ia tratamentele de la farmacie, n-au mai gasit nimic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Si nu doar farmacia a fost jefuita. O "epidemie" de spargeri operate, probabil, de aceiasi hoti, i-a ingrozit pe locuitorii din Cobadin. Au intrat in casele oamenilor, dar si intr-un magazin alimentar.

Locuitorii comunei mai au, insa, de asteptat. Hotii n-au fost inca prinsi, dar politistii din Constanta  spun, insa, ca au un cerc de suspecti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI