Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, suspectul fiind căutat în urma jafului ce a avut loc într-o casă de pariuri din Baia Mare.

Un bărbat mascat a amenințat angajata cu un cuțit

”Poliţiştii Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi prin apel 112  şi, ulterior, prin plângere de către o tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri de pe bulevardul Unirii, despre faptul că o persoană necunoscută şi mascată, a pătruns în incinta casei de pariuri şi, sub ameninţarea cu cuţitul, a sustras suma de 8.600

de lei din seiful societăţii”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş.

Citește și: Trei indivizi au fost prinși când demontau o schelă metalică de pe o clădire în construcţie, deși nu le aparținea

”În continuare, o echipă complexă de investigare efectuează cercetări pentru identificarea persoanei bănuite de săvârşirea faptei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a mai transmis sursa citată.

O româncă a fost arestată în Spania după ce a comis o serie de jafuri. Femeia folosea metoda "îmbrățișării"

În Spania, o femeie română a fost arestată în urma mai multor infracțiuni comise prin metoda "îmbrățișării". Această metodă constă în faptul că hoții se apropie de victime și le cer să le îmbrățișeze, iar în timpul îmbrățișării, aceștia sustrag obiectele de valoare.

Potrivit autorităților, femeia recurgea la violență dacă nu reușea să sustragă obiectele dorite.

Citește și: Un minor din Olt a fost reținut pentru furt calificat

În localitatea Pilar de la Horadada din Spania, Garda Civilă a arestat o femeie de naționalitate română în vârstă de 39 de ani, în cadrul operațiunii Jewel23.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aceasta este autoarea mai multor infracțiuni de tâlhărie violente comise asupra unor persoane în vârstă prin metoda "îmbrățișării". Tribunalul de Primă Instanță și Instrucție nr. 2 din Orihuela a plasat-o pe femeie în arest preventiv.

Citește și: Un polițist local din Dolj a fost accidentat de un coleg în timp ce parca maşina de serviciu

La începutul acestui an, ca urmare a depistării mai multor tâlhării agresive, efectuate prin metoda "îmbrățișării" în orașul Pilar de la Horadada, poliția a început investigațiile pentru clarificarea faptelor și a paternității acestora.

Românca folosea metoda "îmbrățișării" 

Metoda "îmbrățișării" este utilizată de către infractori pentru a păcăli victimele în a le permite să se apropie și să le fure obiectele de valoare. În general, infractorii aleg ca ținte bărbați în vârstă.

Citește și: UPDATE: VIDEO- Un bărbat din Caraș-Severin s-a ales cu dosar penal după ce a atacat cu ciocanul o autospecială de poliție

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia agresoare se apropie de victimă, o abordează cu o întrebare sau o cerere, și apoi se apropie cu un gest de afecțiune sau cu o îmbrățișare, în timp ce își scoate obiectele de valoare din buzunar. Dacă victima încearcă să intervină, infractorul poate recurge la violență pentru a scăpa cu obiectele furate.

Citește și: VIDEO- Jaf istoric în Canada! 1,6 tone de aur au fost furate din aeroport

În martie, după o investigație îndelungată, autoritățile au reușit să identifice autoarea infracțiunilor, o femeie de 39 de ani, de naționalitate română, care folosea această metodă pentru a comite tâlhării violente în orașul Pilar de la Horadada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si