Jaful dintr-un parc din Sectorul 1 al Bucureștiului a avut loc duminică, atunci când un bărbat ar fi sustras suma de 6.000 de euro dintr-un ghiozdan lăsat nesupravegheat. Polițiștii bucureșteni informează că banii au fost recuperați.

Citeste si: Guvernul a aprobat miercuri proiectul prin care studenţii pot contracta credite de 10.000 de euro, iar familiile şi cuplurile pot lua credite de 15.000 de euro

"La data de 26 iunie, poliţişti ai Secţiei 5 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 1, persoane necunoscute i-ar fi sustras 6.000 de euro din ghiozdanul lăsat nesupravegheat. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, acesta fiind depistat şi condus la audieri", se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanții Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Oamenii legii anunță că banii au fost recuperați

Hoțul din Sectorul 1 a fost reţinut, iar polițiștii bucureșteni anunță că au recuperat şi suma de 10.505

lei, adică aproximativ 2.000 de euro.

Citeste si: Iohannis, după Summitul NATO: ”Am decis consolidarea sprijinului pentru Ucraina, prin adoptarea unui pachet de măsuri de asistenţă”

Cercetările sunt continuate de Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Citeste si: Supliment alimentar foarte folosit în România, un adevărat pericol pentru consumatori. Consumul în exces duce la probleme ale sistemului nervos central


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si