Atacul a fost dat în jurul orei 4,30 dimineața la depozitul unei firme de curierat de la intrarea în localitatea Remetea Mare, informează OpiniaTimisoarei . Hoții au reușit să fugă cu o sumă mare de bani.

Citeste si: Focuri de armă în Botoșani, pentru oprirea unui client care a furat un taxi

Seiful, deschis fără probleme de hoți

Politiștii timișoreni sunt în alertă și încearcă să dea de urma infractorilor. Aceștia au rupt gardul care împrejmuiește depozitul, au forțat o ușă de acces în zona administrativă a clădirii și deschis seiful cu bani din biroul directorului.

Alarma a fost data dimineața de primii angajati care au ajuns la serviciu. Deocamdata, nu se stie cu exactitate la cat se ridica paguba, dar suma anuntata initial ca fiind sustrasa s-ar ridica la aproximativ 100.000 de euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Hoții au furat și din mormântul unui copil de 2 ani

Politistii spun că valoarea prejudiciului ar putea fi mai mică, dar va fi stabilită abia după audierea celor care lucrează la departamentul de contabilitate al firmei.

Dosar penal pentru furt calificat

Criminalistii ajunsi la fata locului au prelevat amprente si au facut fotografii, iar colegii lor au preluat inregistrarile de pe camerele de supraveghere din zona. Una dintre ele este indreptata exact spre usa pe care au intrat hotii.

„Azi-dimineață,în jurul orei 04:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că din incinta unei societăți comerciale din Remetea Mare, care prestează servicii de curierat, a fost sustrasă o sumă de bani din seiful unității, de către persoane necunoscute. Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș,care efectuează verificări în cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit", au transmis reprezentantii IPJ Timis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si