Close sidebar
Close sidebar

Jaf plănuit în detaliu de secretara primăriei din Giroc. Edilul, în stare de șoc când a observat că îi lipsesc bunurile de la birou: ”Nu intru cu geanta”

Este scandal de proporții la primăria comunei Giroc, din judeţul Timiş. Secretara ar fi pus la cale un plan pentru a-l jefui pe șeful ei.

Stefania Pavel,

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este un adevărat scandal în județul Timiș, acolo unde o secretară și-a propus să-și jefuiască șeful. Aceasta și-a pus bine la punct planul, iar mai apoi a ieșit la atac.

Femeia a uitat însă de un detaliu important și anume camerele de supraveghere, care au filmat totul. Pe imagini se vede cum aceasta îi pune pe doi indivizi, care erau echipați și cu fețele acoperite de cagule să intre în instituția comunei Giroc. Indivizii s-ar fi oprit la biroul viceprimarului, Dan Vîrtosu, acolo unde ar fi scormonit prin sertare, în speranța că vor găsi ceva să ia.

În cele din urmă, hoții și-au umplut buzunarele, spre disperarea edilului care a rămas șocat când a văzut următoarea zi câte lucruri îi lipsesc.

Cei doi indivizi în timp ce intră în sediul primăriei din Giroc.

[Sursa foto: Observator]

Ea este secretara care a apelat la necunoscuți pentru planul său

Funcționarul public Carmina Mateia, secretara Primăriei Giroc i-ar fi cerut voie viceprimarului să intre în sediul instituției, printr-un mesaj de tip SMS, motivând că și-ar fi uitat cartea de identitate, la birou, informează Vocea Timișului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Nu-mi găsesc Cl! Îmi trebuie dimineață la prima oră. Pot intra, te rog, în birou? Vreau să mă uit în geanta de la laptop și după cuier! Nu intru cu geanta! Mulțumesc”,  ar

fi scris femeia, conform sursei citate. Mai apoi, aceasta a trimis un nou mesaj în care a anunțat că va intra după ora 20:30 în primărie.

Ea este secretara care a plănuit jaful în primăria Giroc.

[Sursa foto: Vocea Timișului]

Carmina Mateia ar fi respectat ceea ce a spus, iar după aproximativ o oră a ieșit din instituție.

În timp ce era înăuntru, au apărut și cei doi indivizi, care mai întâi au verificat bancomatul, iar mai apoi au intra în clădire, fix pe ușa lăsată deschisă de către secretară. Mai întâi ar fi ieșit cei doi hoți, după care la aproximativ un minut a ieșit și femeia. La ora la 21:37 ușa primăriei a fost închisă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La două zile după cele întâmplate, Primăria Giroc a făcut plângere penală către IPJ Timiș, ei povestind totul în detaliu.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Facem precizarea că această acțiune a fost înlesnită de faptul că, la ora 20:44, doamna Secretar General al Primăriei, Mateia Carmina-Andreea, a intrat în sediul Primăriei cu scop personal, a lăsat ușa de acces deschisă și imediat după ce autorii au părăsit instituția la ora 21:35, a plecat și doamna Secretar, la ora 21:37. In probatoriu, atașăm DVD cu imaginile video surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei precum și screenshot-ul conversației cu doamna Secretar. Solicităm efectuarea de cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de violarea sediului profesional, identificarea autorilor, tragerea la răspundere a acestora dar și efectuarea de cercetări față de numita Mateia Carmina-Andreea, pentru înlesnirea săvârșirii acestei infracțiuni”,  se menționează în plângere.

Acum, oamenii legii iau în calcul fie ca hoții să fi lăsat ceva important în birou, fie să fi reinstalat ceva acolo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI