Close sidebar
Close sidebar

Jale in Caras-Severin! Cod portocaliu de ploi si inundatii care au distrus sute de case

Dezastru in judetul Caras-Severin, unde meteorologii au emis cod portocaliu de ploi. Mai multe localitati au fost inundate, apele distrugand in calea lor sute de gospodarii. Din pacate, vestile rele ne privesc pe toti, incepand de maine si pana duminica, toata tara va fi afectata de vremea rea.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un rau cu apa de-o palma, vara, a semanat dezastru in Glimboca. Umflat peste masura, a navalit in comuna, inundand totul.

Prapadul a fost anuntat, dar, prea mici in fata naturii, oamenii n-au putut decat sa priveasca neputinciosi. Meteorologii au emis cod portocaliu de inundatii. Aproape 50 de litri de apa pe metrul patrat au cazut intr-o singura ora.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


"Vine masina la vale! A luat masina. A cui e aia? Nu se stie. Fii atent ca e cu rotile-n sus. Esti nebun la cap?!"

Sute de oameni, din trei localitati carasene, au avut de furca din cauza apelor.

Si Dumnezeu stie cate vor mai urma. Astazi, meteorologii au emis o informare de ploi, pentru toata tara. Vreme de patru zile, sunt asteptate furtuni, dar si caderi de grindina.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI