Close sidebar
Close sidebar

Jale in Constanta! Proprietarul unui magazin, in care inspectorii OPC au gasit mancare stricata, ar fi furat probele

Aveti mare grija de unde va cumparati de mancare pe litoral! Inspectorii OPC au descoperit ca alimentele stricate pe care zilele trecute le oprisera de la vanzare au disparut! Patronul depozitului pe care autoritatile au pus sigiliul se jura ca nu el e hotul!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micii pe care umblau mustele, branza alterata si kilogramele de carne de pui pastrata in mizerie... au disparut! Nu mai departe de vineri fusesera descoperite de inspectorii OPC in cel mai cunoscut local din Satul de Vacanta!

Suspectat ca a rupt sigiliul e chiar patronul!

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Horia Constantinescu, director OPC Constanta:" Cele doua filmari, cea de la momentul sigilarii si cea de la momentul desigilarii spun mai mult decat 1000 de cuvinte".

E posibil ca proprietarul localului sa fii vrut sa-si micsoreze paguba, spun inspectorii OPC care l-au amendat in ziua controlului cu 20 000 de euro! Numai ca mai bine de jumatate din mancarea disparuta e alterata!

"Noi cu o zi inainte am intrat sa ne uitam la produsele de patiserie si aratau cam neplacut"

Comisariatul a depus plangere impotriva patronului, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca cum s-a evaporat marfa alterata din frigidere.

Un lucru e cert: niciodata in istoria controlelor de pe litoral, nu s-a intamplat ca cineva sa-si fure marfa din propria bucatarie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI